Θαυμαστής του Διαμαντίδη ο Ντάνος: Ποιος παίκτης του Survivor του θύμισε τον Μήτσο στις βολές (Vid)
Βρείτε μας στο

Το αγώνισμα της Δευτέρας στο Survivor είχε εκτός των άλλων και φινάλε που θύμιζε ελεύθερες βολές στο μπάσκετ. Οι παίκτες έπρεπε να μαζέψουν όλα τα κομμάτια του παζλ και αφού το συμπληρώσουν να πάρουν τις μπάλες και να προσπαθήσουν να ευστοχήσουν σε δυο βολές. Οι διάσημοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να κερδίσουν το έπαθλο, καθώς ήταν πιο εύστοχοι και αποτελεσματικοί απ’ τους αντιπάλους τους, όμως τα καλύτερα συνέβησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού, όταν η κουβέντα πήγε στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και πιο συγκεκριμένα τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τα κατορθώματά του…

Ο Ντάνος μάζεψε τους συμπαίκτες του για να κουβεντιάσουν για τα ματς που έχασαν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματός και τα λάθη που έκαναν και δεν θα πρέπει να επαναλάβουν.

Κάποια στιγμή λοιπόν και ενώ ο Αγγελόπουλος τους έλεγε ότι αυτή η νίκη ήταν θέλημα Θεού (και πινελιά Άγγελου Αναστασιάδη στο Survivor) για να δικαιολογήσει την άποψή του αυτή θυμήθηκε τη βολή του Κοκκινάκη.

Ο παίκτης των διασήμων έκανε ένα αριστοτεχνικό σουτ, δίνοντας τέτοια τροχιά στην μπάλα, που πρώτα γκέλαρε και μετά κατέληξε, αργά και βασανιστικά για τους μαχητές στο καλάθι. Ο Ντάνος τον αποθέωσε για την τεχνική και την… τύχη του (το θέτουμε κομψά για να μην πούμε γλουτοφαρδία του) καθώς το συγκεκριμένο σουτ, με αυτόν τον τρόπο και με αυτή την κατάληξη μόνο ο «Μήτσος» θα μπορούσε να το κάνει (φωτιά θα πέσει να κάψει τον Άγιο Δομίνικο αν το στιλ του Κοκκινάκη θυμίζει Διαμαντίδη).

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα με την ατάκα του Ντάνου

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός γίνεται πρώτο θέμα στο Survivor, καθώς πριν λίγο καιρό και ο Κωνσταντίνος Βασάλος τον είχε αναφέρει.

Πιο συγκεκριμένα ερωτηθείς από τον Τανιμανίδη πού οφείλεται η ευστοχία του στις βολές, είχε πει ότι ο εξάστερος ήταν ο λόγος. Αν και δεν έχει παίξει ποτέ μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο, ως Παναθηναϊκός δεν γίνεται να μην είναι καλός.

Η απίθανη μεταμόρφωση της Βαλαβάνη

Αγνώριστη η Ευρυδίκη μετά την διαβάστε περισσότερα