Μεταγραφή - βόμβα: Το Star βάζει φωτιά στην prime time ζώνη με πρωτοκλασάτο παρουσιαστή του ΣΚΑΪ
Βρείτε μας στο

Φέτος όπως έχετε καταλάβει θα είναι η χρονιά των μεγάλων τηλεοπτικών ανατροπών, αλλά και των μεγάλων παραγωγών. Οι νέες ισορροπίες που δημιουργούνται στο τηλεοπτικό τοπίο οδηγούν σε κινήσεις που κανείς δεν περίμενε, πριν από λίγο καιρό.

Ένα απ’ τα πιο βαριά χαρτιά του ΣΚΑΪ αναμφίβολα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις ως παρουσιαστής στο Voice, κάνοντας τους ανθρώπους του καναλιού να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την επιλογή τους.

Ο ΣΚΑΪ μάλιστα ήταν σε συζητήσεις με τον Καπουτζίδη και για τη συγγραφή μιας νέας σειράς η οποία θα έβγαινε τη νέα σεζόν απ’ τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου, όμως οι εξελίξεις τους πρόλαβαν.

Πιο συγκεκριμένα ο Καπουτζίδης δέχτηκε μια δελεαστική πρόταση από το Star για να γράψει ένα καινούριο σήριαλ (ακούγεται ότι μπορεί να είναι και η συνέχεια της “Εθνικής Ελλάδος” που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στο Mega) καθώς το κανάλι θέλει να επενδύσει στη μυθοπλασία.

Έτσι, την ώρα που ο ανταγωνισμός θα παίζει reality, το Star θα απαντήσει με μια ελληνική σειρά, η οποία θα φέρει τη σφραγίδα του κορυφαίου του είδους, Γιώργου Καπουτζίδη.

Καπουτζίδη

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η συγκεκριμένη συνεργασία θα επηρεάσει τη σχέση του Καπουτζίδη με τον ΣΚΑΪ και αν θέσει σε κίνδυνο τη θέση του στο Voice, όμως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις μάλιστα τονίζουν με νόημα ότι οι σχέσεις των ανθρώπων των δυο καναλιών είναι άριστες, καθώς ξεκινούν μια ευρύτερη συνεργασία φέτος, οπότε δεν θα τεθεί θέμα Καπουτζίδη. Στον ΣΚΑΪ θα μείνει ως παρουσιαστής και στο Star ως ηθοποιός-σεναριογράφος.

Το στοίχημα για τον ίδιο τον Καπουτζίδη είναι μεγάλο. Θα κατορθώσει με το σήριαλ του (στο Star) να πληγώσει το δεύτερο σπίτι του (ΣΚΑΪ) και να βάλει τέλος στο φαινόμενο Survivor; Σε λίγους μήνες θα ξέρουμε την απάντηση…

Οι πρώτες εικόνες απ’ το Survival στην Κουρούτα

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Μοιάζει απίστευτο όμως είναι πραγματικό. Στην Κουρούτα άρχισαν διαβάστε περισσότερα