Bαβαί, Παπαῖ! Έτσι είναι σήμερα ο Μιλτιάδης από το «Είσαι το ταίρι μου» (Pics)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Bαβαί, Παπαῖ! Έτσι είναι σήμερα ο Μιλτιάδης από το «Είσαι το ταίρι μου» (Pics)

Τον βλέπει η Αννέτα Μπεζαντάκου και του ζητάει ταυτότητα για να βεβαιωθεί ότι είναι αυτός…

Υπήρξε ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους παιδιών στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης:

O μικρός Μιλτιάδης από το αγαπημένο «Είσαι το ταίρι μου» ήταν ένας καταπιεσμένος, από τη μαμά του, πιτσιρικάς, ο οποίος μιλούσε αρχαία ελληνικά καλύτερα κι από τον… Σωκράτη.

Η Στέλλα/ Βίκυ (την οποία υποδυόταν η Βίκυ Σταυροπούλου) του είχε ιδιαίτερη αδυναμία και ενόσω περίμενε τον Νίκο να έρθει από την Αυστραλία μένοντας στο σπίτι των Μπεζαντάκων, ουκ ολίγες φορές έκανε παρέα μαζί του, «ανταλλάσσοντας» τη διδασκαλία των αρχαίων με το να μάθει στον Μιλτιάδη να ρίχνει… ροχάλες.

Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος που ενσάρκωνε τον χαρακτήρα ήταν παιδάκι πίσω στο 2001 όταν και προβλήθηκε για πρώτη φορά η σειρά στο MEGA και η εικόνα του, όπως θα θυμάστε όλοι, ήταν η ακόλουθη:

Πλέον, όμως, ο Παναγιώτης μεγάλωσε. Μ’ εξαίρεση μια guest εμφάνιση που έκανε στο «Κάτω Παρτάλι»– όπου και συνάντησε εκ νέου την Βίκυ Σταυροπούλου- έχει παρατήσει εντελώς την υποκριτική και εργάζεται ως computer graphic designer.

Και φυσικά, είναι «άλλος άνθρωπος»: παρά το γεγονός πως θυμίζει αρκετά στο πρόσωπο τον «Μιλτιάδη», πλέον έχει φτάσει την ηλικία τω 20+.

Δείτε, λοιπόν, πώς είναι σήμερα στις παρακάτω φωτογραφίες!