γοργόνες
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Γοργόνες και Μάγκες: Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει ως άλλη Μάρθα Καραγιάννη (Pic)

Ως «Μαρινάκι» θα δούμε θεατρικά τη Μαρία Κορινθίου, με την πρώτη φωτογραφία της παράστασης να είναι απολαυστική.
Menshouse Team

Το «Γοργόνες και Μάγκες» επιστρέφει, αυτή τη φορά στη σκηνή του θεάτρου Μπρόντγουεϊ και αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πιο εμπορικές παραστάσεις τις σεζόν.

Η επιτυχία του 1968 «ζωντανεύει» ξανά με τη Μαρία Κορινθίου στον πρωταγωνιστικό ρόλο που τότε είχε αναλάβει η Μάρθα Καραγιάννη.

Ο λόγος φυσικά για το κινηματογραφικό «Μαρινάκι» που έγραψε τη δική του ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο και αγαπήθηκε όσο καμία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε και τους Αγγελική Λάμπρη, Γιώργο Βάλαρη, Θανάση Ευθυμιάδη, Ζέτα Δούκα και Γιώργο Γαλίτη, ενώ σπέσιαλ γκεστ θα κάνει ο Γιάννης Βογιατζής. Όσο για το τραγουδιστικό μέρος; Τα κινηματογραφικά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα θα ερμηνεύσει ο Γιάννης Πλούταρχος!

Την πρώτη της λήψη από την προετοιμασία της παράστασης ανέβασε η Μαρία Κορινθίου, η οποία απεικονίζεται με το look της Μάρθας Καραγιάννη, με ένα πράσινο φόρεμα και τα χαρακτηριστικά κοτσιδάκια στα μαλλιά της.

Enjoy!

Γοργόνες και Μάγκες: Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει ως άλλη Μάρθα Καραγιάννη (Pic)

«Σκάσε Αμαλία»: Η μέρα που ένα ανοιχτό μικρόφωνο πρόδωσε την ατάκα του Καραμανλή στην καλλονή σύζυγό του
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 14 μπουκιές φαγητό, 74 κιλά «πρόκα»: Το σπαρτιάτικο πρόγραμμα διατροφής που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής τηρούσε ευλαβικά