σεφ
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Οι παίκτες που πρέπει να μπουν στο MasferChef αντί των σεφ που έφυγαν! (Pics)

Γιατί να επιστρέψουν οι «αποτυχημένοι» όταν υπάρχουν τόσα ταλέντα γύρω μας;

Οι αποχωρήσαντες παίκτες από το reality μαγειρικής επιστρέφουν και ξαναδιεκδικούν να μπουν στο σπίτι του MasterChef με τους σεφ της τελικής εννιάδας να αντιδρούν. Κάποιοι μιλούν για αδικία, κάποιοι κατεβάζουν μούτρα ενώ η Μάγκυ επιστρέφει και μιλάει για «πόλεμο». Ένα καθαρά μαγειρικό σόου που οι καλύτεροι σεφ συνεχίζουν με όπλα τους μόνο το ταλέντο, τη φαντασία και την τεχνική.

Οι παίκτες που αποχώρισαν είτε γιατί έχασαν στις δοκιμασίες από κάποιον άλλο σεφ είτε για προσωπικούς λόγους παίρνουν μία δεύτερη ευκαιρία κατά τα λεγόμενα των κριτών.

Γιατί όμως να γίνει αυτό όταν έχασαν την πρώτη; Γιατί να μη δωθεί και σε άλλους έστω η μία ευκαιρία να διαπρέψουν στον χώρο; Ταλαντούχοι μάγειρες, σεφ, ψήστες, γνώστες της τηλεοπτικής πραγματικότητας ψάχνουν το παραθυράκι να μπουν στο MasterChef και να αποδείξουν ότι μπορούν να βγουν νικητές.

Όλοι τους με σπεσιαλιτέ που τσακίζουν κόκκαλα. Όλοι τους με μυστικά υλικά που θα κάνουν τους κριτές να τους δώσουν την ποδιά του MasterChef και την ασυλία.

Διαλεγμένοι ένας και ένας για να διαλύσουν τα όνειρα του Τιμολέοντα και του Συμεωνίδη, της Ηλέκτρας και του Τζώρτζη.

Πατήστε πάνω στις κάρτες και θα αποκαλυφθούν οι επιλογές μας για τους σεφ που θα επανδρώσουν ένα MasterChef που θα σαρώσει τηλεθεάσεις και θα γράψει τηλεοπτική ιστορία.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…