Τους γλέντησε η Γωγώ: Η πλάκα της σεζόν στους συμπαίκτες της στο σπίτι του MasterChef (Vid)
Βρείτε μας στο

Ο Γιώργος Φασιλή και η Γωγώ είχαν μόλις ακούσει ότι μετά την ισοπαλία τους στην αντιγραφή του πιάτου θα περέμεναν και οι δύο στο σπίτι του MasterChef. Βγαίνοντας από την αίθουσα με τους πάγκους μαγειρέματος ο Γιώργος είχε μία φαεινή ιδέα για φάρσα.

Κανείς στο σπίτι δεν περίμενε φυσικά την ισοπαλία, πόσω μάλλον την επιστροφή και των δύο παικτών. Οπότε ο Γιώργος που έχει και τους πειρσσότερους φίλους στο σπίτι ζήτησε από τη Γωγώ να πάει πρώτη και μόνη στο σπίτι από την κεντρική είσοδο και αυτός θα έμπαινε από πίσω.

Η Γωγώ ενθουσιάστηκε στην ιδέα και αποφάσισε να μπει ως «Terminator», το παρατσούκλι το οποίο της έχουν κολλήσει, που είχε εξολοθρεύσει και τον Γιώργο.

Πράγματι με το που άνοιξε η πόρτα και ο Τιμολέων την υποδέχτηκε η ατμόσφαιρα στο σπίτι πάγωσε. Τα βλέμματα των συμπαικτών της δεν πίστευαν ότι είχε διώξει και τον Γιώργο από το παιχνίδι. Η Γωγώ παίζοντας ιδανικά τον ρόλο της συνέχισε να κάνει τη μεγάλη νικήτρια της δοκιμασίας μέχρι που ο Γιώργος μπήκε από την μπαλκονόπορτα στο σπίτι μέσα από τις κουρτίνες.

Όπως ήταν λογικό στο σαλόνι επικράτησε πανικός με τους παίκτες ανακουφισμένους να θέλουν αλλά να μη ρίχνουν τελικά το παραδοσιακό πια… ξύλο στον Γιώργο.