Βουτιά από χρυσάφι: Πόσο κοστίζει η πιο ακριβή ξαπλώστρα στην Ελλάδα (Pics)
Βρείτε μας στο

Εντάξει, σύμφωνοι: έχουμε κρίση- για την ακρίβεια, τεράστια οικονομική κρίση-, η οποία έχει γονατίσει την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων, με το ποσοστό ανεργίας (παρά τη φαινομενική του μείωση σε απόλυτους αριθμούς) να παραμένει υψηλότατο.

Ωστόσο, αν ρίξει κανείς μια ματιά στις τιμές που νοικιάζονται οι ακριβότερες ξαπλώστρες των ελληνικών νησιών, θα νομίζει πως αίφνης γίναμε… Μόντε Κάρλο και οι Έλληνες πολίτες είναι οι γαλανόλευκες εκδοχές του Μπιλ Γκέιτς- όταν, μάλιστα, ο συμπαθής Μπιλ έχει πιάσει το τζόκερ μετά από 980 σερί τζακ ποτ.

Τα «πρωτεία», φυσικά, στις απλησίαστες τιμές της ξαπλώστρας κρατάει η Μύκονος (και μάλλον δικαίως, καθώς είναι ο νούμερο 1 προορισμός για τους οικονομικά ισχυρούς της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού), εκεί που σε ορισμένες περιπτώσεις το αντίτιμο για το σετ ξαπλώστρας- ομπρέλας ισούται με ένα… νεφρό υγιούς ανθρώπου.

Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, σε πολλές περιπτώσεις το ποσό είναι τριψήφιο! Μπορεί άπαντες όταν ακούνε «Μύκονος» και η κουβέντα περιστρέφεται στις ξαπλώστρες να αναφέρει αυτομάτως το πιο προβεβλημένο “Nammos”, στο οποίο δίνει τις καλοκαιρινές του συναυλίες ο Αντώνης Ρέμος, όμως εκεί το σετ ξαπλώστρας μαζί με την ομπρέλα κοστίζει 120 ευρώ.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μαγαζί που ξεπερνά το ποσό της λαοφιλούς Ψαρούς: πρόκειται για το “Scorpios” στην παραλία Παράγκα, όπου αν κάτσει ένα ζευγάρι θα κληθεί να πληρώσει 150 ευρώ- ποσό που, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ελάχιστοι μπορούν να δώσουν και απευθύνεται ξεκάθαρα σε πολύ γερά πορτοφόλια.

Βουτιά από χρυσάφι: Πόσο κοστίζει η πιο ακριβή ξαπλώστρα στην Ελλάδα (Pics)

Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr

Σε περίπτωση, λοιπόν, που θελήσετε να κάνετε μια επίσκεψη στο πανέμορφο «Νησί των Ανέμων» και προτίθεστε να πάτε στις ακριβότερες παραλίες του, καλό θα ήταν να είσαστε προετοιμασμένοι, καθώς δε θα θέλατε να βρεθείτε προ δυσάρεστης οικονομικής εκπλήξεως.

Βέβαια, πρέπει ν’ αναφερθεί πως και στα δύο συγκεκριμένα μαγαζιά το όλο πακέτο, η περιποίηση, η θάλασσα, η θέα και όλα τα γύρω- γύρω βρίσκονται στο ύψιστο επίπεδο, επομένως το «Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις» έχει, έστω και εν μέρει, βάση…

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι