Δεν είναι μόνο το Καφέ της Χαράς: Οι σειρές του ANT1 που επιστρέφουν μετά από δεκαετίες
Βρείτε μας στο

Η επιστροφή του Καφέ της Χαράς περνάει σαν σίφουνας τις τελευταίες ημέρες από τα ελληνικά social media και σε παρασέρνει χωρίς να μπορείς να αντισταθείς, περίπου σα να βρίσκεσαι σε πάνελ που μιλάει η Κατερίνα Παπακώστα ή κυρία Υπουργός από χτες το απόγευμα, μεγάλη η χάρη της. Αυτή η διαφαινόμενη επιτυχία έβαλε σε σκέψεις τον ANT1 για το αν μπορεί να εκμεταλλευτεί το φαινόμενο.

Γιατί περί φαινομένου πρόκειται. Μία μείξη νοσταλγίας, απογοήτευσης από τις ελάχιστες νέες παραγωγές, λίγο από σύνδρομο της Στοκχόλμης, ειδικά όσον αφορά τον Χάρη Ρώμα, λίγο οι διαρκείς επαναλήψεις που δεν επιτρέπουν να καταλάβεις την πραγματική χρονική απόσταση μεταξύ του τέλους της σειράς και το παρόν. Όλα αυτά για κάποιον λόγο κάνουν τις επιτυχημένες σειρές 15 χρόνων και βάλε να κάνουν ακόμα νούμερα.

Το βλέπουμε και στις τηλεθεάσεις του Mega που παίζει μόνο σειρές της ταινιοθήκης του. Αυτό το κομμάτι σκέφτεται να αξιοποιήσει ο ΑΝΤ1 που ακόμα φαίνεται πως έχει χρήματα να ξοδέψει για την ελληνική μυθοπλασία, καθώς ψάχνεται να επανέλθει στην κορυφή μετά από δύο χρόνια κάθετης πτώσης στις τηλεθεάσεις του. Ειδικά στην prime time ζώνη.

Μετά το Καφέ της Χαράς ο ΑΝΤ1 το αποφάσισε ότι μόνο με επιστροφή στις ρίζες του θα ξαναγεννηθεί, όπως ο Φοίνικας από τις στάχτες του. Οπότε η δρομολόγηση στη συνέχιση παλιών σειρών του που έχουν τελειώσει προ δεκαετιών είναι πλέον γεγονός.

Ποιες θα είναι όμως αυτές οι σειρές; Το Menshouse έχει την απάντηση. Οι 4 σειρές που μαζί με το Καφέ της Χαράς θα ξαναγυρίσουν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 20 χρόνια μετά. Συγκίνηση.

 

Κωνσταντίνου και Ελένης

Δεν είναι μόνο το Καφέ της Χαράς: Οι σειρές του ANT1 που επιστρέφουν μετά από δεκαετίες

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Η υπερεπιτυχημένη σειρά που παίζεται σε λούπα εδώ και πολλά χρόνια κάνει την ανανέωσή της με μία τρίτη σεζόν – έκπληξη. Ο Χάρης Ρώμας επιστρέφει ίδιος και απαράλλακτος ενώ η Ελένη Βλαχάκη έχει σπάσει λίγο. Οι ίδιες ατάκες συνεχίζουν σα να μην πέρασε μία μέρα. Θα τις πάρουμε στον τάφο μαζί.

 

Της Ελλάδος τα Παιδιά

Δεν είναι μόνο το Καφέ της Χαράς: Οι σειρές του ANT1 που επιστρέφουν μετά από δεκαετίες

Η σειρά – θρύλος επιστρέφει με τον Κάκαλο νεκρό και τον Χλαπάτσα να έχει γίνει Αρχηγός ΓΕΑ, όπως όλοι θα περιμέναμε από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, που εκμεταλλευόταν από Σμηνίτης ακόμα. Οι υπόλοιποι Σμηνίτες παραμένουν στην ίδια θέση, μετρώντας φυλακές από τον Χλαπάτσα, αρκετές για να τους κρατήσουν για πάντα στην Αεροπορία.

Εγκλήματα

Δεν είναι μόνο το Καφέ της Χαράς: Οι σειρές του ANT1 που επιστρέφουν μετά από δεκαετίες

Όλοι είναι νεκροί εκτός από την Σωσώ Παπαδήμα. Η σειρά επιστρέφει αλλά η Καίτη Κωνσταντίνου αρνείται να ξαναπαίξει τον ρόλο που την καθιέρωσε στη συνείδησή μας ως την μαυρόψυχη απατημένη σύζυγο που ψάχνει εκδίκηση. Στον ρόλο της ό,τι πιο κοντινό υπάρχει, ο βαψομαλλιάς Νίκος Οικονόπουλος. Η κωμική σειρά γίνεται μιουζικαλ με ουίσκια και γαρύφαλλα που βρίσκεις εύκολα στους τάφους των πρωταγωνιστών.

 

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή

Δεν είναι μόνο το Καφέ της Χαράς: Οι σειρές του ANT1 που επιστρέφουν μετά από δεκαετίες

Επειδή κανείς από τους παλιούς πρωταγωνιστές δε δέχτηκε να ξαναπαίξει ο ΑΝΤ1 απλά ρίχνει φωτοσοπαρισμένη την αποτυχημένη σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» που παιζόταν πέρυσι και απλά βάζει για σήμα αρχής και τέλος το τραγούδι που μας δείχνει τον Ακάλυπτο και την παρέα του. Σατανικό.