Έτσι προπονείται ο Σταλόνε για το νέο «Ράμπο» (Pics)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Έτσι προπονείται ο Σταλόνε για το νέο «Ράμπο» (Pics)

Ο Ιταλός επιβήτορας επιστρέφει ως βετεράνος του Βιετνάμ που ζει για να στέλνει κόσμο στον Άδη

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει για μία τελευταία φορά (μέχρι την επόμενη βέβαια που θα επανέλθει) ως ο βετεράνος του Βιετνάμ που με το μετατραυματικό σοκ και την ικανότητα να σκοτώνει ό,τι κινείται, αναπνέει, έχει ΑΦΜ ή απλά περπατάει στα δύο πόδια, πετάει ή κολυμπάει. Μια πολεμική μηχανή στο σώμα ενός άριστα εκπαιδευμένου στρατιώτη.

Η ταινία υποτίθεται ότι θα αρχίσει γυρίσματα τον Σεπτέμβριο και ο Ράμπο έχει αποσυρθεί σε ένα ράντσο, αλλά ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών απαγάγει την κόρη ενός φίλου του. Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση αλλά όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε ότι αν γίνει τελικά και ισχύουν οι πληροφορίες για το σενάριό της τότε ο Ράμπο θα ξανακάνει ό,τι κάνει καλύτερα στη μίζερη κατά τα άλλα ζωή του. Να σκοτώνει.

Με μία μικρή διαφορά. Ο Τζον ο Ράμπο αυτήν την φορά θα παιχτεί σαν ρόλος από έναν 72χρονο και αν η ταινία βγει στις αίθουσες το 2021 ο Σιλβέστερ Στελόνε θα είναι 74 χρονών.

«Ετοιμάζομαι για τον Ράμπο. Επίσης, επειδή ΕΦΤΑΣΕΣ μια συγκεκριμένη ηλικία δεν σημαίνει ότι πρέπει να ΝΙΩΘΕΙΣ αυτή την ηλικία. Keep pumping, keep punching!», έγραψε ο Ιταλοαμερικανός σε μία ανάρτησή του στο Instagram στην οποία τον έδειχνε να προπονείται για να διατηρήσει το πάντα καλογυμνασμένο του σώμα. Ακόμα και σε αυτήν την ηλικία.

Getting ready for Rambo Also just because you’ve REACHED a certain age doesn’t mean you have to FEEL that age! Keep pumping, keep punching! @bradsiskind @xdfitofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Θα είναι όμως έτσι σε όλη την προετοιμασία του για τα γυρίσματα της ταινίας; Η προετοιμασία από μόνη της θα είναι επίπονη, πόσο μάλλον τα γυρίσματα. Ο Σταλόνε θα καταφέρει να βγάλει όλους τους μήνες σκληρής προπόνησης; Ποιες ασκήσεις κάνει στα 70+ για να μην καεί; Θα είναι ο ίδιος Ράμπο που θαυμάσαμε στη δεκαετία του 80s; Όλες αυτές οι ερωτήσεις απαντώνται από το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Menshouse.

Μπήκαμε στο ιδιωτικό γυμναστήριο του Σλάι και πήραμε μοναδικά πλάνα από την ξεχωριστή του προπόνηση. Μία προπόνηση ενός 72χρονου σταρ του Χόλιγουντ που ετοιμάζεται να ξαναπαίξει έναν από τους δύο ρόλους -σύμβολα της πολυετούς καριέρας του.

Δείτε ‘τες όσο είμαστε ακόμα ζωντανοί. Γιατί αν μας βρει ο Ράμπο τότε…