41 ετών, απελευθερωμένη όσο ποτέ: Η αποκαλυπτική φωτό της Βουγιουκλάκη μετά το διαζύγιο, που ζήτησε να αποσυρθεί (Pic)
Βρείτε μας στο

Τον Οκτώβριο του 1975, η Αλίκη Βουγιουκλάκη προχώρησε σε μία αποκαλυπτική για τα δεδομένα της εποχής φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού «Φαντάζιο». Στο εξώφυλλο, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ποζάρει με ένα ελαφρύ, μαύρο, πρόχειρο κορμάκι, το οποίο σε προϊδεάζει για το περιεχόμενο στις εσωτερικές σελίδες. Ούτως η άλλως και ο τίτλος του περιοδικού είναι ενδεικτικός: «Αλίκη Βουγιουκλάκη, Σέξυ όσο ποτέ άλλοτε!».

Τη φωτογραφία στο εξώφυλλο του «Φαντάζιο», την έχει ποστάρει στα social media και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος έχει δημιουργήσει έναν επίσημο λογαριασμό για την αλησμόνητη μητέρα του. Μάλιστα, την εν λόγω πόζα τη συνοδεύει με την εξής λεζάντα:

«Η Αλίκη φωτογραφίζεται στο εξοχικό στον Θεολόγο για το εξώφυλλο του περιοδικού «Φαντάζιο» τον Οκτώβριο του 1975 με τον φακό της Ευσταθίας Ναυπλιώτου και δίνει συνέντευξη για τους αναγνώστες του περιοδικού. Λίγες μέρες αργότερα κάνει πρεμιέρα με την θρυλική «Καμπίρια», ένα έργο που αποτελεί την αρχή για μια σειρά μιούζικαλ που φέρνει από το εξωτερικό με πολυμελείς θιάσους, ζωντανή ορχήστρα και πανάκριβες για τα ελληνικά δεδομένα παραγωγές και με τεράστια κάθε φορά επιτυχία».

Εκείνη την εποχή, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν 41ος ετών. Είχε πάρει διαζύγιο από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και βρισκόταν σε αντιδικία μαζί του.

Στην επίμαχη φωτογράφιση, η φωτογράφος είχε πείσει τη Βουγιουκλάκη να προχωρήσει σε μία ακόμη πιο αποκαλυπτική πόζα, στην οποία θα φαινόταν το στήθος της. Οι λήψεις έγιναν, όμως μόλις η αείμνηστη ηθοποιός τις είδε, ζήτησε να αποσυρθούν, καθώς λέγεται ότι φοβήθηκε ότι θα επηρέαζαν τη δικαστική απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού της.

Το περιοδικό λοιπόν, κυκλοφόρησε μόνο με τις φωτογραφίες, που έδωσε άδεια η Βουγιουκλάκη. Ακόμη κι έτσι, η φωτογράφιση θεωρήθηκε τότε προκλητική. Μιλάμε άλλωστε για τα πρώτα βήματα της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα, με τη χούντα να έχει πέσει μόλις έναν χρόνο πριν. Σε κάθε περίπτωση, η Βουγιουκλάκη εκείνη την περίοδο είχε κάνει στροφή στην προσωπική της ζωή και έδειχνε πιο απελευθερωμένη από ποτέ.

41 ετών, απελευθερωμένη όσο ποτέ: Η αποκαλυπτική φωτό της Βουγιουκλάκη μετά το διαζύγιο, που ζήτησε να αποσυρθεί (Pic)

41 ετών, απελευθερωμένη όσο ποτέ: Η αποκαλυπτική φωτό της Βουγιουκλάκη μετά το διαζύγιο, που ζήτησε να αποσυρθεί (Pic)
QUIZY Quizy Live: 10 απλές ερωτήσεις για να κερδίσεις το απίθανο tablet Lenovo! Θα είσαι εσύ ο νικητής;