Αδάμαντος 4, Λυκαβηττός: Το πιο γνωστό σπίτι στην ιστορία της ελληνικής TV δεν βρισκόταν εκεί που έψαχναν όλοι
Βρείτε μας στο

Στο μυαλό όλων η σύνθεση των Απαράδεκτων ήταν τόσο ταιριαστή που κάθε ένας από τους ηθοποιούς που επιλέχθηκαν για να ενσαρκώσουν τους ρόλους έμοιαζε να έχει γεννηθεί μόνο για αυτό! Κι όμως, όλα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά εάν κάποιος είχε πει το μεγάλο «ναι» στην πρόταση που του έγινε, πριν αρνηθεί και τελικά έρθει στο προσκήνιο ο Βλάσης Μπονάτσος!

Όταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου άρχισε να σκαρώνει τον σκελετό του σεναρίου για τους Απαράδεκτους είχε στο μυαλό της τις βασικές περσόνες αυτού του σίριαλ που τελικά έγραψε την δική του μοναδική ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Δεν ήταν εξ αρχής ο Βλάσης: Ο ηθοποιός που απέρριψε την πρόταση της Παπαδοπούλου να παίξει στους Απαράδεκτους

Η ίδια θα ήταν το ένα από τα δύο μέλη ενός ζευγαριού που θα κουβαλούσε στην καθημερινότητά του τα καλά αλλά και τα κακά της ελληνικής κοινωνίας της εποχής, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο πλευρό της.

Επιπλέον, οι γείτονές τους, επιλέχθηκε να είναι δύο εναλλακτικοί τύποι και σε πρώτη φάση μάλλον αταίριαστοι μεταξύ τους χαρακτήρες. Από την μία ο πρώτος ανοιχτός γκέι ρόλος στην μικρή οθόνη, με τον Γιάννη Μπέζο να δίνει τα ρέστα του και στο πλευρό του ως συγκάτοικος στο διπλανό διαμέρισμα ένας αθεράπευτος playboy, τον οποίο ενσάρκωσε υπέροχα το τρομερό «παιδί» του καλλιτεχνικού στερεώματος της δεκαετίας του ’90 και όχι μόνο, Βλάσης Μπονάτσος!

Δεν ήταν εξ αρχής ο Βλάσης: Ο ηθοποιός που απέρριψε την πρόταση της Παπαδοπούλου να παίξει στους Απαράδεκτους

Κι όμως, σήμερα γνωρίζουμε πως δεν ήταν αυτός η πρώτη επιλογή για τον ρόλο που τον καθιέρωσε στη συνείδηση του πλατύ κοινού… Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The 2Night Show» ο Τάκης Παπαματθαίου, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

«Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη

Όπως είπε, η Δήμητρα Παπαδοπούλου τον προσέγγισε για τον ρόλο του μποέμ και ανέμελου γείτονα, όμως εκείνος αρνήθηκε την πρόταση καθώς είχε υπογράψει ήδη με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, στο πλευρό του οποίου έπαιζε μάλιστα εκείνη την εποχή στη σειρά «Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα» που προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1. Ειρήσθω εν παρόδω, το συγκεκριμένο κανάλι είχε απορρίψει τους Απαράδεκτους όταν προτάθηκε το σίριαλ, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να προκύψει το MEGA και η ιστορία να πάρει τον δρόμο της…

Δεν ήταν εξ αρχής ο Βλάσης: Ο ηθοποιός που απέρριψε την πρόταση της Παπαδοπούλου να παίξει στους Απαράδεκτους

Ο Τάκης Παπαματθαίου εξήγησε πως από την στιγμή που είχε βάλει την υπογραφή του δεν θα μπορούσε να την κάνει… γυριστή (όπως πάντως έχει συμβεί σε διάφορες περιπτώσεις) κι έτσι τελικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου πήγε στα… σίγουρα, αφού η ίδια συνδεόταν φιλικά και επαγγελματικά με τους υπόλοιπους σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην γίνει καν οντισιόν για τους ρόλους!

Δεν ήταν εξ αρχής ο Βλάσης: Ο ηθοποιός που απέρριψε την πρόταση της Παπαδοπούλου να παίξει στους Απαράδεκτους

Πάντως ο Τάκης Παπαματθαίου τελικά έκανε και το δικό του, μικρό έστω, πέρασμα από την σειρά, καθώς εμφανίζεται ως Τάκης Μαντούρας στο επεισόδιο με τίτλο «Ο εραστής έρχεται» το 1991.