Η Ιλένια Ουίλιαμς δεν κουβαλάει πια το βάρος του επωνύμου της

Η Ιλένια Ουίλιαμς πέρασε αρκετά χρόνια σκεπτόμενη τι θα πουν οι άλλοι για τον μπαμπά της. Τώρα πια έχει απαλλαχθεί από κάθε βάρος.
Η Ιλένια Ουίλιαμς δεν κουβαλάει πια το βάρος του επωνύμου της
19 Απριλίου 2022 | 02:06

Την Ιλένια Ουίλιαμς την έχεις στο μυαλό σου ως μια κοπέλα που παρουσιάζει εκπομπές στο ραδιόφωνο ή στο MAD και εμφανίζεται κατά καιρούς σε εκπομπές σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Την έχεις επίσης στο νου σου ως κόρη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Πιθανώς να υπάρχουν και άλλες πληροφορίες μέσα σου που να συνδέονται με εκείνη και να αφορούν την προσωπική της ζωή. Αυτό που τα τελευταία χρόνια θέλει να αλλάξει όμως, αφορά στην ιδιότητα της.

Ναι, η Ιλένια Ουίλιαμς συνεχίζει να παρουσιάζει εκπομπές. Αλλά πια θέλει να την βλέπεις και ως τραγουδίστρια. Όχι σαν, αλλά ως. Για πρώτη φορά στη ζωή της το λέει αυτό φωναχτά και δεν νιώθει περίεργα, δεν φοβάται πώς θα ακουστεί ή ότι θα την κρίνουν κάπως υποτιμητικά γι΄αυτό.

Η Ιλένια Ουίλιαμς είναι και τραγουδίστρια, όπως ο κάθε άνθρωπος δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Και με αφορμή το τραγούδι της «Δικό Μου Θέμα» που κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα από την Panik Records, βρεθηκάμε στο Tall’s Toy στο Σύνταγμα για να μιλήσουμε γι΄αυτή τη νέα φάση στη ζωή της.

Εκείνο που σίγουρα δεν φαίνεται να έχει διαφοροποιηθεί για την ίδια, αφορά στον χαρακτήρα της, στην ψυχή της για να το γράψω πιο σχηματικά. Αν και η ίδια δεν θα ήθελε να κάνω ένα τέτοιο highlight, η αιτία που θέλησα να μιλήσω μαζί της, δεν ήταν το τραγούδι της.

Ήταν ότι την παρακολουθούσα το καλοκαίρι στο Instagram που ήταν ενεργό μέλος σε αποστολές βοήθειας με τις πυρκαγιές στην Εύβοια, που πήγαινε εθελούσια σε μέρη με πνιγηρό αέρα για να προσφέρει όσα μπορεί. Και μένα πάντοτε με ξαφνιάζει ένα τέτοιο μέγεθος ψυχής και ανθρώπινης αντοχής γιατί νιώθω ότι δεν θα μπορούσα να το διαθέσω.

Η Ελένη Βουλγαράκη πιστεύει στους παραμυθένιους έρωτες και θέλει να γίνει «θηρευτής καλοκαιριών»

Από αυτό το σημείο ξεκινάει η κουβέντα μας και φτάνει στα μεγάλα της όνειρα, στις σχέσεις της με τους ανθρώπους, στο πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία 2 χρόνια και στο ότι η αγάπη είναι αυτή που θα κάνει τον κόσμο πάντοτε καλύτερο. Ακούγεται φλώρικο ε; Ε, αν η αγάπη είναι φλωριά, τότε ας γίνουμε όλοι φλώροι. That’s the motto, το οποίο το τοποθετώ εγώ στα χείλη της Ιλένια Ουίλιαμς, αλλά πιστεύω πως θα το έγραφε και η ίδια έτσι.

Αλλά γιατί να της βάζω λόγια στο στόμα, ενώ τα λέει από μόνη της; Άνοιξε μάτια και καρδιά και η Ιλένια θα βρει τον τρόπο να στα προωθήσει όλα μέσα σου. Είτε τραγουδώντας είτε χαμογελώντας με αυτό το χαμόγελο που παράγει καλοσύνη σε όποιον το βλέπει.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved