Τα 2 μοντέλα που απορρίφθηκαν: Η «Βίκυ» του «Είσαι το ταίρι μου» λίγο έλειψε να μην είναι η Λέχου
Βρείτε μας στο
Media

Τα 2 μοντέλα που απορρίφθηκαν: Η «Βίκυ» του «Είσαι το ταίρι μου» λίγο έλειψε να μην είναι η Λέχου

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καμία άλλη εκτός από την Κατερίνα Λέχου για τον ρόλο.
Menshouse Team

Έγραψε ιστορία στην τηλεόραση ως μία από τις πιο αστείες, ανατρεπτικές και πρωτότυπες κωμωδίες της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το Είσαι το ταίρι μου κατάφερε να έχει ένα από τα πιο ταιριαστά κάστινγκ που είδαμε ποτέ. Κάθε ρόλος φαινόταν να είναι κομμένος και ραμμένος για τον ηθοποιό που τον υποδυόταν.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν της Κατερίνας Λέχου η οποία υποδύθηκε τη Βίκυ, η οποία άλλαξε το όνομά της σε Στέλλα στη σειρά ερχόμενη από την Αυστραλία. Ο ρόλος της Βίκυς ήταν ένας από αυτούς που απογείωσαν την καριέρα της ηθοποιού. Όμως παρότι φαίνεται πως είχε φτιαχτεί πάνω της, στην πραγματικότητα οι δημιουργοί είχαν αρχικά κάτι άλλο στο μυαλό τους.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος, οι άνθρωποι της σειράς, επειδή ο ρόλος αφορούσε ένα εντυπωσιακό νεαρό μοντέλο, δεν έψαχναν ηθοποιούς μόνο από τον χώρο της υποκριτικής αλλά και από το μόντελινγκ, με εμπειρία όμως στην υποκριτική.

Μάλιστα δυο από τα πρόσωπα που είχαν περάσει από κάστινγκ για τον ρόλο της «Βίκυς» ήταν σούπερ μοντέλα που κατά διαβολική σύμπτωση λεγόντουσαν και οι δύο «Βίκυ. Ήταν η Βίκυ Καγιά και η Βίκυ Κουλιανού.

«Ξέρω ότι τότε στο “Είσαι το ταίρι μου” δεν ψάχνανε μόνο στο χώρο των ηθοποιών αλλά ψάχνανε και μοντέλα. Ήταν αναμενόμενο εφόσον ο ρόλος ήταν ενός μοντέλου. Ξέρω ότι είχαν κοιτάξει πολλές κοπέλες, την Καγιά, την Κουλιανού. Συμβαίνει πολλές φορές και στο εξωτερικό συμβαίνει. Και θεωρώ πως είναι και θέμα συγκυρίας κάποιες φορές» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λέχου.

Τελικά στον ρόλο της Βίκυς επιλέχτηκε η Κ. Λέχου και τόσα χρόνια μετά το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι υπήρξε 1000% επιτυχημένη επιλογή από την παραγωγή, δένοντας στη χημεία και με όλο το άλλο φανταστικό καστ.

κροκάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ρισκάραμε… σαλμονέλα: Τα γλυκό της παιδικής μας ηλικίας που πλέον κανείς δεν τολμά να δώσει στο παιδί του