190.000 ευρώ κέρδη: Ο Έλληνας-κινητή εγκυκλοπαίδεια που αγόρασε σπίτι χάρη στα τηλεπαιχνίδια
Βρείτε μας στο
Media

190.000 ευρώ κέρδη: Ο Έλληνας-κινητή εγκυκλοπαίδεια που αγόρασε σπίτι χάρη στα τηλεπαιχνίδια

Kαι πλέον συγγραφέας βιβλίου που θα γίνει τηλεοπτική σειρά.
Menshouse Team

Το πιο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, το The Chase του Mega, βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν του με τα επεισόδια του Ιανουαρίου να κάνουν ρεκόρ τηλεθέασης για τη σεζόν. Οι τέσσερις chasers έχουν γίνει φοβερά αναγνωρίσιμοι λόγω τηλεόρασης αλλά ο κόσμος ξέρει ελάχιστα για εκείνους για το παρελθόν τους.

Ένας από τους πιο δύσκολους chasers στο να νικηθεί αλλά και ένας από τους πιο δημοφιλείς είναι το Γεράκι, κατά κόσμον Πάνος Δημάκης. Είναι μάλιστα ένας από τους πιο διάσημους παίκτες στην ιστορία των ελληνικών τηλεπαιχνιδιών, πριν περάσει από την άλλη πλευρά των εκπομπών.

Το «Γεράκι» μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ και σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ανέφερε λεπτομέρειες και στοιχεία από τη ζωή του που ήταν άγνωστα. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα πολλά κέρδη που έχει καταφέρει να κερδίσει από συμμετοχές του σε τηλεπαιζνίδια.

Ο Πάνος Δημάκης μάλιστα, εκτός των άλλων ιδιοτήτων του, είναι και συγγραφέας και μίλησε για την αναμενόμενη σειρά που θα προβληθεί στη Cosmote TV με τίτλο «17 Κλωστές», η οποία βασίζεται στο βιβλίο του.

«Εγώ την Μαρία Μπεκατώρου την γνώρισα στο “Still Standing” που είχα παίξει ως παίκτης και είχα κερδίσει. Αυτό που εκτιμούσα στη Μαρία και της το είχα πει τότε, αυτό ακριβώς νιώθω και εγώ τώρα. Νιώθω ευγνώμων, έχω προσπαθήσει στη ζωή μου, δεν μου έχει έρθει τίποτα εύκολο, είναι χαρά και ευγνωμοσύνη για οτιδήποτε μου συμβαίνει. Έγραφα ένα βιβλίο που του έβαλα κινηματογραφική πλοκή, επειδή έτσι ένιωθα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ αυτό που συμβαίνει σήμερα».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον ρώτησε αν έχει από όντως όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του τηλεπαιχνιδιού με το «Γεράκι» να απαντάει: «Στο ποδόσφαιρο είμαι άθλιος στους παίκτες, δεν μπορώ να θυμηθώ καθολού. Αλλά είμαι πιο καλός στο στατιστικό, για παράδειγμα “πόσες φορές το έχει πάρει η τάδε ομάδα”, το παίρνω στατιστικά και έτσι μου μένουν πιο πολύ. Αρκετοί με ρωτάνε και μου λένε “έλα ποιο είναι το μυστικό;”. Δεν έχει βγει ποτέ κανένας παίκτης και να πει “παιδιά γίνεται έτσι είναι κομπίνα”. Πήγαινα από τα 25 στα τηλεπαιχνίδια και δόξα το Θεό έχω κερδίσει μεγάλο ποσά. Έχω πάει σε 10 και έχω κερδίσει 7 – 8 και έχω πάρει το σπίτι μου από εκεί. Τότε έδιναν πολλά λεφτά. Είχα πάει στο “Θησαυροφυλάκιο” με το Μικρούτσικο και είχα κερδίσει 55.000 ευρώ, είχα πάει στο “Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;” είχα κερδίσει 50 .000 ευρώ, στο “Still Standing” 30.000 ευρώ. Σύνολο είναι 190.000 ευρώ».

Ο Πάνος Δημάκης πρόσθεσε«Το Google για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ό,τι βρω, το ψάχνω. Επέλεξαν ανθρώπους που έχουν μια γκάμα γνώσεων. Από μικρός μου άρεσε να παρακολουθώ τηλεπαιχνίδια. Πήγαινα για να κερδίσω λεφτά, δεν πήγαινα για την εμπειρία».

κροκάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ρισκάραμε… σαλμονέλα: Τα γλυκό της παιδικής μας ηλικίας που πλέον κανείς δεν τολμά να δώσει στο παιδί του