Το κόλπο που ξεγελά τους παίκτες: Η μεγάλη αποκάλυψη για το Chase
Βρείτε μας στο

Το πιο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, το The Chase του Mega, βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν του με το επεισόδιο της Δευτέρας 15/1 να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης για τη σεζόν. Οι τέσσερις chasers έχουν γίνει φοβερά αναγνωρίσιμοι λόγω τηλεόρασης, σε σημείο να δίνουν συνεντεύξεις για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Ένας από τους πιο δύσκολους και δημοφιλείς chasers, το Γεράκι, κατά κόσμον Πάνος Δημάκης, μίλησε στην εκπομπή Ελένη στην Ελένη Μενεγάκη.

Το Γεράκι ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του στο παιχνίδι και σπάζοντας τον ρόλο του αυστηρού στο τηλεπαιχνίδι απάντησε σε πολύ εύθυμο κλίμα στην πρωινή εκπομπή:

«Εγώ πολλές φορές συμπαθώ απίστευτα τον παίκτη απέναντί μου, άλλο που άμα τύχει να τον βγάλω τι να κάνουμε;»

Η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε αν έχει τύχει κάποιος να τον κοιτάζει στα μάτια προσπαθώντας να τον ψυχολογήσει, ενώ παραδέχτηκε ότι αν ήταν παίκτρια θα κοιτούσε προς τα πού πάει το δάχτυλό του, την ώρα που ο chaser απαντάει. Το Γεράκι γελώντας της απάντησε τι συμβαίνει με κάποιους παίκτες αλλά και το κόλπο που χρησιμοποίησε κάποια φορά για να μπερδέψει και να οδηγήσει τον παίκτη στη λάθος απάντηση.

«Έχω ένα μόνιτορ μπροστά που έχει τρία κουμπάκια. Έχει τύχει να κοιτάζει παίκτης προς τα που πάει το χέρι μου. Μία φορά σε έναν ήταν το χέρι μου προς τα εκεί και πάτησα με τον αντίχειρα την απάντηση που είχα απέναντι. Και πάτησε λάθος».