Η «Τόλμη και γοητεία» χρόνια δεν κοιτά: Η νέα γυναίκα του 80χρονου, Έρικ Φορεστερ, είναι χάρμα οφθαλμών
Βρείτε μας στο

H Τόλμη και Γοητεία (Bold and Beautiful) είναι η σειρά σαπουνόπερα αμερικάνικης παραγωγής που ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική στις 23 Μαρτίου 1987 και αμέσως κατέκτησε τις καρδιές των τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο, φυσικά και των Ελλήνων και Ελληνίδων που έβλεπαν μανιωδώς την καθημερινή σειρά από τη δημόσια τηλεόραση. Η σειρά συνεχίζει να προβάλλεται από το CBS, σε υψηλή ευκρίνεια μάλιστα, έχοντας ξεπεράσει τα 9.000 επεισόδια.

Δύο από τους χαρακτήρες που παραμένουν σταθεροί από το πρώτο επεισόδιο του 1987 είναι ο Έρικ Φόρεστερ, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Τζον ΜακΚούκ και η Ντόνα Λόγκαν, η οποία όμως έχει γίνει recast μετά την πρώτη ηθοποιό που την υποδύθηκε, την Κάρι Μίτσαμ, από το 1987-2001. Από το 2006 που ο χαρακτήρας επέστρεψε στη σειρά την Ντόνα υποδύεται η Τζένιφερ Γκάρις.

Η Γκάρις υπήρξε μοντέλο και εστεμμένη σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς ανά τις ΗΠΑ στην αρχή της καριέρας της, όμως από το 2006 ως και σήμερα, πλέον στα 53 χρόνια, είναι σταθερά στον ρόλο της Ντόνα στην Τόλμη και Γοητεία. Ο Τζον ΜακΚούκ λίγο πριν κλείσει τα 80 του χρόνια, παραμένει στον ίδιο ρόλο που του χάρισε το Emmy του και συνεχίζει ως Έρικ Φόρεστερ να γοητεύει τις γυναίκες, μία από αυτές και η Ντόνα.

Με τη σχέση των δύο χαρακτήρων να έχει περάσει από πολλά κύματα. Υπήρξε ερωμένη του Έρικ, μετά σύζυγός του, μετά πρώην του και τώρα ξαναπαντρεύονται, σε έναν κύκλο σχέσεων που φαίνεται ότι δεν τελειώνει. Στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του χαρακτήρα του Έρικ Φόρεστερ, η Ντόνα στάθηκε δίπλα του και αυτό βοήθησε στην πολυαναμενόμενη επανασύνδεσή τους μέσα από έναν ακόμα γάμο.

Μπορεί τους δύο ηθοποιούς να χωρίζουν σχεδόν3 δεκαετίες, η χημεία όμως που συνδέει τους δύο χαρακτήρες είναι απαράμιλλη. Οι ορκισμένοι φαν της σειράς μάλιστα, βλέποντας τον ηθοποιό να διανύει το 79ο έτος του και να ετοιμάζεται ν μπει στην 9η δεκαετία της ζωής του, φοβόντουσαν τα σενάρια για έναν τηλεοπτικό θάνατο του Έρικ Φόρεστερ. Και αν γινόταν αυτό θα ήθελαν να έχει δίπλα του για σύζυγό του την Ντόνα Λόγκαν, 37 χρόνια μετά την πρώτη τους τηλεοπτική σχέση.

«Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)