Τι έχουμε να δούμε πάλι: Επιστρέφει το καλύτερο... χειρότερο ριάλιτι στην ελληνική TV
Βρείτε μας στο
Media

Τι έχουμε να δούμε πάλι: Επιστρέφει το καλύτερο… χειρότερο ριάλιτι στην ελληνική TV

Νομίζαμε ότι το είχαν ξεχάσει σε κάποιο ανήλιαγο υπόγειο αλλά δυστυχώς το ξαναθυμήθηκαν.
Menshouse Team

Όλα τα είχαμε, η επιστροφή του Power of Love μάς έλειπε. Ναι, καλά καταλάβατε όσοι είστε ακόμα όρθιοι, δεν πέσατε από τη θέση σας ή δε λιποθυμήσατε διαβάζοντας την είδηση. Το ριάλιτι της αγάπης, το ριάλιτι του έρωτα ανάμεσα σε μοντέλα του Instagram και personal trainers/bar tenders, επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, με το κανάλι να έχει ήδη κυκλοφορήσει από χτες 15/5 το trailer για το άνοιγμα των αιτήσεων συμμετοχής.

Για όσους τυχερούς δεν το θυμούνται, το Power of Love εμφανίστηκε ξαφνικά το 2018 στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ, ως το ριάλιτι του έρωτα, τον οποίο θα έβρισκαν 6 κορίτσια και 6 αγόρια αναμεταξύτωνε αφού πρώτα περνούσαν έναν ωραίο πολύμηνο εγκλεισμό σε ένα σπίτι στην Τουρκία. Και όταν λέμε εγκλεισμό εννοούμε 8 ώρες την ημέρα, ίσα ίσα να υπάρχει υλικό για το καθημερινό επεισόδιο. Μετά έβγαιναν έξω, συνέχιζαν τη ζωή τους ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram.

Μία φορά την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή, έσκαγε μύτη και η Μαρία Μπακοδήμου στο σπίτι για να μοιράσει λεφτά σε ένα αγόρι και ένα κορίτσι που είχαν ψηφιστεί καλύτεροι της εβδομάδας και για να αποχωρήσει ένας παίκτης. Την επόμενη ημέρα ένας νέος παίκτης έμπαινε στο παιχνίδι για να τα κάνει άνω κάτω.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας βλέπαμε επεισόδια από την καθημερινότητα αυτής της τρελοπαρέας και την εξέλιξη των σχέσεων όσων είχαν γίνει ζευγάρι, τη μιζέρια όσων είχαν μείνει μπακούρια αλλά και τις πίκρες όσων είχαν βρει ταίρι αλλά αυτό είχε αποχωρήσει στην ψηφοφορία.

Το Power of Love κράτησε δύο σεζόν. O 1ος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 29 Ιουνίου 2018. Νικητές του reality o Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη. Ο 2ος κύκλος ξεκίνησε στην Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019 και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019. Νικητές η Άννα Ελευθερίου από την Κύπρο και ο Παύλος Παπαδόπουλος από τη Χαλκιδική, που κέρδιασν το έπαθλο των 10000 ευρώ ο καθένας.

Oυσιαστικά το Power of Love ήταν προάγγελος την πανδημίας του κορωνοϊού. Εμφανίστηκε λίγο πριν τον covid-19, εξαφανίστηκε στα χρόνια της πανδημίας και τώρα που είμαστε covid-free επανέρχεται για να συνεχίσει το έργο του και να φέρει κάτι ακόμα χειρότερο όταν τελειώσει.

Για να εκτιμήσετε λίγο την αξία του πρέπει να θυμηθούμε λίγο τι απέγιναν κάποιοι από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την παρουσία τους, τα υαλουρονικά και τις πλαστικές τους, τα μούσκουλα και τα τατουάζ τους. Πού βρίσκονται όλοι αυτοί σήμερα;

Τι έχουμε να δούμε πάλι: Επιστρέφει το καλύτερο... χειρότερο ριάλιτι στην ελληνική TV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η κλασικότερη ποδοσφαιρική ζωγραφιά: Οι 99 στους 100 δεν ξέρουν γιατί ο χλοοτάπητας είναι ριγέ – Μήπως είσαι στο 1%;

Στέλλα Μιζεράκη

Τι έχουμε να δούμε πάλι: Επιστρέφει το καλύτερο... χειρότερο ριάλιτι στην ελληνική TV

Eμφανίστηκε σαν κουκλίτσα Μπάρμπι, με τους έγχρωμους φακούς της, τις πλαστικές της, πρώην υποψήφια τοπικών καλλιστείων και κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του κοινού δίνοντάς της το τελικό χρηματικό έπαθλο και αρκετά ενδιάμεσα εβδομαδιαία έπαθλα.

Όταν βγήκε παραδέχτηκε ότι με το έπαθλο πλήρωσε την εγχείρηση για να βάλει ψεύτικο στήθος.

Παρουσίασε για πολύ λίγο το καλοκαιρινό τηλεπαιχνίδι «Σκάσε και κολύμπα» με έμφαση στο μπουγέλωμα. Για αρκετό καιρό έβγαινε με τον Dr Χταπόδια που κάτι είναι στα social media. Γιουτιούμπερ, ινφλουένσερ, ποιος ξέρει;

Εδώ και καιρό ανεβάζει φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες της στο Instagram της ενώ παράλληλα, ακομπλεξάριστη, μας δείχνει σε stories πώς είναι το πρόσωπό της ύστερα από της επίσκεψή της στην πλαστικό/δερματολόγο για τις αισθητικές θεραπείες της.

Αθηνά Χρυσαντίδου – Δώρος Παναγίδης

Τι έχουμε να δούμε πάλι: Επιστρέφει το καλύτερο... χειρότερο ριάλιτι στην ελληνική TV

Εκείνη 19χρονη για τουλάχιστον μία τετραετία, αφού με την ίδια ηλικία είχε συστηθεί στο Ραντεβού στα τυφλά πριν μπει στο ριάλιτι, αλλά και στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή σε βραδινές εξόδους.

Εκείνος Κύπριος. Εκείνη ήθελε να είναι τα πάντα του. «Κλέφτηκαν» μαζί και έφυγαν νωρίτερα από το Power of Love με οικειοθελή αποχώρηση.

Λίγο καιρό μετά εκείνος συμπαρουσίασε την πρωινή εκπομπή Splash στο Epsilon tv, μαζί με την Μαντώ Γαστεράτου που μιλούσε πολύ, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη που μιλούσε πιο πολύ και την Έλενα Κρεμλίδου που δε μιλούσε καθόλου, μόνο κουνιόταν. Ο Δώρος χάθηκε έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκε.

Η Αθηνά ήθελε να είναι τα πάντα του αλλά τελικά άλλαξε τα πάντα πάνω της, αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι κάνοντας σπουδαίες επιτυχίες και τραγουδώντας σε μικρές μπουζουκλερί. Μεγάλη της επιτυχία το «Τα Πάντα σου», με στίχους οι οποίοι ξεζούμισαν την ατάκα που την έκανε γνωστή στο ριάλιτι.

Έλενα Πολυχρονοπούλου (Λένια) – Φίλιππος Αρβανίτης (

Τι έχουμε να δούμε πάλι: Επιστρέφει το καλύτερο... χειρότερο ριάλιτι στην ελληνική TV

Οι δυο σπουδαίοι παίκτες και ηθοποιοί μετά το Power of Love πέρασαν από τη στήλη των  «Διλημμάτων», της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Εκεί έπαιζαν σε μικρές ιστορίες και ο κόσμος ψήφιζε μέσω μηνυμάτων για την απάντηση στο δίλημμα. Η υποκριτική θύμιζε Οικογενειακές ιστορίες του ALPHA, στις οποίες είχε συμμετοχή ο Φίλιππος πριν το Power of Love.

Φίλιππος και Λένια, άφησαν την τότε πρωινή εκπομπή του OPEN για να βρεθούν ως πανελίστες στην εκπομπή του γραφείου συνοικεσίων «Θάνος» σε περιφερειακό τοπικό κανάλι.

Τι έχουμε να δούμε πάλι: Επιστρέφει το καλύτερο... χειρότερο ριάλιτι στην ελληνική TV

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2021, εκείνη ενεπλάκη σε υπόθεση εμπορίας κοκαΐνης. Οι κατηγορίες που βάραιναν την πρώην παίκτρια ριάλιτι ήταν ότι μαζί με τον σύντροφό της κατείχαν ποσότητα κοκαΐνης 8 κιλών, ότι έκαναν εμπορία κοκαΐνης σε διάφορα κοσμικά καταστήματα των Αθηνών, αλλά και ότι αυτές τις παράνομες πράξεις τις έκαναν κατ’ επάγγελμα. Σύμφωνα με την αστυνομία όταν οι δυνάμεις της εισέβαλλαν στο σπίτι, η Λένια έριξε μέσα στην τουαλέτα άγνωστη ποσότητα κοκαΐνης που βρισκόταν στο σπίτι.

Δύο χρόνια αργότερα η περιπέτεια της Έλενας Πολυχρονοπούλου τελείωσε, καθώς κρίθηκε αθώα (17/1) από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών, με τον σύζυγό της, ο οποίος είχε συλληφθεί με σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης πάνω του, να παραδέχεται ότι εκείνη δεν είχε εμπλοκή στο εμπόριο.

Ο γυμναστηριακός Φίλιππος Αρβανίτης μετά από τις περιπέτειές του με την συστημική υποκριτική (Oικογενειακές ιστορίες, Διλήμματα, Power of Love) αποφάσισε να το γυρίσει στη στυσημική υποκριτική και να γίνει πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών, straight αλλά και gay περιεχομένου, γνωστών ελληνικών εταιρειών πορνό. Πλέον πρωταγωνιστεί με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Phil Strife.

Πρόσφατα έπαιξε τον Κεν στην ερωτική παρωδία της ταινίας Barbie και έχει πείσει τον εαυτό του ότι η ζωή του θα αλλάξει αν πάρει ένα πορνοόσκαρ στα αντίστοιχα βραβεία που γίνονται κάθε χρόνο για τη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών.