Έλυσε το γρίφο με τα 11 κρυμμένα γράμματα: Η παίκτρια του «Τροχού της τύχης» που κέρδισε το αμάξι στο τελευταίο δευτερόλεπτο
Βρείτε μας στο

Δεν ήταν η πρώτη φορά και μάλλον δεν θα είναι η τελευταία. Άλλωστε ο «Τροχός της τύχης» μοιράζει… αυτοκίνητα σε παίκτες τυχερούς, αλλά παράλληλα ικανούς και γρήγορους, όπως αποδείχθηκε η Κατερίνα!

Η Κατερίνα έγινε η απόλυτη πρωταγωνίστρια του επεισοδίου που προβλήθηκε στις 14 Μαΐου 2024, στο μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. Πλέον είναι στο κανάλι του STAR και με παρουσιαστές τους Πέτρο Πολυχρονίδη και Νατάσα Κουβελά, με μεγάλο έπαθλο ένα αυτοκίνητο.

Και πιο συγκεκριμένα, ένα Jeep Renagade e-Hybrid, από την εταιρία AVIS!

Το κορίτσι που δήλωσε ότι χόμπι της είναι η ενόργανη και ακροβατική γυμναστική κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα ακόμη και των συμπαικτών της. Στο τέλος του δεύτερου γύρου η Κατερίνα ξεπέρασε τον Δημήτρη και την Γιώτα, εκμεταλλευόμενη το «Χ2» που της έτυχε.

Έχοντας πάρει αέρα και αυτοπεποίθηση, παρέμεινε μπροστά. Έτσι στο τέλος της δεύτερης φάσης του παιχνιδιού είχε συγκεντρώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.600 ευρώ.

Η συνέχεια ήταν αρκετά πιο ανταγωνιστική. Ο Δημήτρης ανέβηκε αρκετά λύνοντας τον επόμενο γρίφο. Και πάλι όμως δεν έφτασε το ποσό της Κατερίνας, ενώ και η Γιώτα αν και βρέθηκε σε θέση ισχύος, απώλεσε τις ευκαιρίες της.

Έχοντας φτάσει στα 3.040 ευρώ, η Κατερίνα έφτασε στο bonus stage, εκεί δηλαδή που κρίνοντα όλα!

Ούτε Grand Hotel ούτε Τζέλα Δελαφράγκα: Αυτή η ελληνική σειρά - έκπληξη είναι το «κλου» της εβδομάδας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ούτε Grand Hotel ούτε Τζέλα Δελαφράγκα: Αυτή η ελληνική σειρά – έκπληξη είναι το «κλου» της εβδομάδας

Έλυσε το γρίφο με τα 11 κρυμμένα γράμματα: Η παίκτρια του «Τροχού της τύχης» που κέρδισε το αμάξι στο τελευταίο δευτερόλεπτο

Φυσικά για να φύγει κανείς με το μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο, χρειάζονται αρκετοί παράγοντες. Ο ιδανικός συνδυασμός γνώσεων, ικανότητας αλλά και ταχύτητας. Και η Κατερίνα φαίνεται ότι τα είχε και τα τρία, καθώς αφού έδωσε τις επιλογές των γραμμάτων, νίκησε το χρονόμετρο.

Το θέμα ήταν «στην πολιτική». Και η Κατερίνα έλυσε τον γρίφο στο τελευταίο δευτερόλεπτο, με την σωστή απάντηση να είναι: «ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ».

Βέβαια η αρχική χαρά για τη νίκη της μετατράπηκε σε άκρατο ενθουσιασμό μετά από λίγο… Όταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης άνοιξε το φάκελο με το δώρο της, που δεν έγραφε τίποτα άλλο από το πολυπόθητο «Αυτοκίνητο»!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Star Channel (@starchanneltv)