Δυο μήνες μετά την έναρξή της: Η πρώτη ελληνική σειρά που κόβεται φέτος

Η πολυσυζητημένη σειρά που κόβει ο ΑΝΤ1 ένα μήνα μετά την πρώτη προβολή της

Τώρα εσείς θα διαβάζετε το λιντάκι και θα περιμένετε να δείτε κάποια σειρά του ΑΝΤ1 που όντως συζητήθηκε πολύ. Ανάλογα την οπτική που θα το δει κανείς. Αν αναφερόμαστε καθαρά και μόνο στα στελέχη του ΑΝΤ1 που πήραν την απόφαση να βάλουν αυτό το πράγμα στο πρόγραμμα του καναλιού, ναι, συζητήθηκε πολύ.

Αν όμως μιλάμε για τον κόσμο γενικά, ακόμα και για τον τηλεοπτικό κόσμο, δεν συζητήθηκε και ιδιαίτερα. Κι εμείς δεν ξέρουμε καν γιατί ασχολούμαστε. Πείτε το μια τρέλα της στιγμής, μια κρίση ταυτότητας για το Menshouse.

Δεν ξέρουμε καν αν λογίζεται ως σειρά. Μην περιμένετε να διαβάσετε δηλαδή κανένα Grand Hotel, καμία Μάγισσα, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αυτά συνεχίζουν κανονικότατα, δεν έχει υπάρξει καμία απόφαση διακοπής.

Αυτό που διακόπτεται, είναι μια σειρά ονόματι Δικαστικές Υποθέσεις, η οποία ήταν κάτι σαν τον Τσαρμίλιον για τις Οικογενειακές Ιστορίες, που ήταν ο Τσάριζαρντ.

Πρόκειται για ένα κόνσεπτ, εικάζουμε πως το είδαν κάπου στο εξωτερικό ότι θεώρησαν πως αξίζει να μπει στο πρόγραμμα ενός σταθμού, που δίνει μια χροιά μεξικάνικου σίριαλ σε υποθέσεις που διαδραματίζονται σε δικαστήριο. Πριν δύο καλοκαίρια στον ΑΝΤ1 είχαν επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο με νοσοκομείο, που το έδειξαν για ένα μήνα το καλοκαίρι του 2022 και το κατάπιε το σκοτάδι.

Οι Δικαστικές Υποθέσεις λοιπόν, που προβάλλονταν κανονικά στο Μακεδονία TV και στον ΑΝΤ1 έπαιζαν σε επανάληψη στις 16:15, αποτελούσαν ξεκάθαρα ένα γέμισμα για να καλυφθεί κάποιο κενό στο πρόγραμμα, δεν θα συνεχίσουν και το κανάλι θα πάει στην επιτυχημένη πεπατημένη της επανάληψης.

Κάπου στις 16 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα, έκανε πρεμιέρα αυτό το κόνσεπτ, 16 Οκτωβρίου έριξε τίτλους τέλους και θα συνεχίσει να προβάλλεται μόνο στο Μακεδονία TV με όσα επεισόδια έχουν γυριστεί.

Βγαίνει, επομένως, ο Χάρης Ρώμας από το συρτάρι, με το Καφέ της Χαράς προφανώς, αφού το Κωνσταντίνου & Ελένης δεν ξεκουνιέται από τη θέση του στις 14:00, και ήδη από σήμερα αντικαθιστά τις Δικαστικές Υποθέσεις, εξασφαλίζοντας νούμερα στο κανάλι.