Συναυλία: Οι 7 φυλές που θα συναντήσεις. Ποια δεν αντέχεις με τίποτα; (poll)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Συναυλία: Οι 7 φυλές που θα συναντήσεις. Ποια δεν αντέχεις με τίποτα; (poll)

Λίγο πριν ξεμυτίσεις για τα Terravibe και τις Πλατείες Νερού, πάρε μερικά ηρεμιστικά για να μην βγεις από τα ρούχα σου.

Αφού αποφάσισες σε ποια συναυλία ή ποιες συναυλίες θα είσαι όπως και δήποτε όταν ξεκινήσει η συναυλιακή φάση, ήρθε η στιγμή για το τελευταίο βήμα πριν κάνεις την αγορά. Είσαι διατεθειμένος να υπερκεράσεις κάθε τι που σε εκνευρίζει για να βρεθείς στην αρένα; Μπορείς να γίνεις ένας βουδιστής για μια μέρα και να μην φουντώσεις με αυτούς που θα δεις; Πριν απαντήσεις, δες τις φυλές των ανθρώπων που θα σε περιτριγυρίσουν (μια φυλή είσαι κι εσύ μην το ξεχνάς) και πάρε την αμετάκλητη απόφαση.

Ο εξοπλισμένος

Έχει τρέξει χιλιόμετρα στις αρένες, έχει φάει με το κουτάλι τις συναυλίες. Γι΄αυτό ξέρει τι αρμόζει σε κάθε περίσταση. Ξέρει τι χρειάζεται κάθε είδος μουσικής. Αλλά και αυτό που χρειάζεται σχεδόν κάθε είδος. Κουβαλάει πάντα μια τσάντα με μπύρες, τσίπουρο και πιο «καθαρά» πράγματα. Η μεγάλη μαγκιά είναι που πετυχαίνει να τα περάσει από τους σεκιούριτι.

Ο περαστικός

Ο τύπος που κοιτάς να μένει σταθερός και χωρίς να ανοίγει το στόμα του δεν ήρθε εδώ με την θέληση του. Κάποιος τον έσυρε. Κάποια για την ακρίβεια. Ήρθε για χάρη της κοπέλας του στη συναυλία. «Εγώ παιδιά μέχρι μπουζούκια πάω» είναι η επωδός του. Βλέπεις την κοπέλα του διαρκώς να τον σκουντάει και να προσπαθεί να τον βάλει στο ρυθμό. Τζίφος. Εκείνος παραμένει με τη μπύρα στο χέρι και σκέφτεται την γλυκιά λύτρωση του γυρισμού.

Η Βασίλω

Όπου γάμος και χαρά πρώτη. Είτε είναι αρσενικό είτε θηλυκό, πρόκειται για τον τύπο ανθρώπου που θα πάει σε μια συναυλία απλά και μόνο γιατί θα μαζέψει κόσμο. «Μεγάλο happening, έρχονται οι τάδε που ξέρω ένα τραγούδι τους, δεν γίνεται να λείπω εγώ από αυτό το event». Φυσικά αυτό το άτομα πηγαίνει από την πρώτη φάση της προπώλησης κιόλας και στερεί το εισιτήριο από κάποιον που πραγματικά γουστάρει τη μπάντα.

Συναυλία: Οι 7 φυλές που θα συναντήσεις. Ποια δεν αντέχεις με τίποτα; (poll)

Αυτός που ήρθε για το main act

Είναι η επερχόμενη συναυλία των Killers για παράδειγμα; Θέλει να κάνει skip το κομμάτι με τις opening μπάντες και να μπει κατευθείαν στο ψητό. Αν μπορούσε θα ερχόταν και 2-3 ώρες αργότερα για να μη φάει στη μάπα αυτούς που δεν τους ξέρει, αλλά μεταξύ του να δει το συγκρότημα που του αρέσει ένα χιλιόμετρο μακριά από τη σκηνή και να περάσει παραπάνω ώρες ορθοστασία, προτιμάει το δεύτερο.

Ο # του από πάνω

Σχεδόν αντίστροφος. Δεν αγνοεί δηλαδή το κύριο όνομα, αλλά πορώνεται άνετα και με τα ορεκτικά. Τους ξέρει, είναι ισάξιος πολιορκητικός κριός για εκείνον/εκείνη και γνωρίζει μέχρι και στίχους ή τραγούδια.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Ο γκρινιάρης

Πραγματικά δεν του αρέσει τίποτα. Παρόλο που ήταν στους παρακινητές της παρέας, έχει ξενερώσει άσχημα που ήρθε. Ξαφνικά σκέφτεται ότι έδωσε πολλά για το εισιτήριο, ότι κάθεται πολλές ώρες στον ήλιο, ότι η συναυλία δεν άξιζε, ότι δεν είπαν το αγαπημένο του, ότι αλλιώς την περίμενε, χίλια δυο ότι. Στο τέλος έρχεται το ζενίθ. «Πωωω, κοίτα κίνηση που έχει, θα κάνουμε μια ώρα να ξεπαρκάρουμε το κέρατο μου». Φίλος μου αυτός.

Συναυλία: Οι 7 φυλές που θα συναντήσεις. Ποια δεν αντέχεις με τίποτα; (poll)

Το μπλουζάκι ICED EARTH

Όπου ICED EARTH βάλε όποιο συγκρότημα της μέταλ σκηνής ή της hard rock σου έρχεται. Είναι γύρω στα 45-50. Με αυτό το μπλουζάκι πήγε στην πρώτη του συναυλία. Με αυτό το μπλουζάκι έβγαλε συναυλίες 25 ετών. Δεν θα το αποχωριστεί ποτέ.