Και τώρα ας ζητήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη συγγνώμη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...
Βρείτε μας στο

Ιερό μένος. Φανατισμός που παραπέμπει ευθέως σε κερκίδα ελληνικού γηπέδου (την εποχή της κανονικότητας εννοείται…), εκεί που οι μανάδες των αντιπάλων έχουν την τιμητική τους και οι «ευχές» προς αυτές δίνουν και παίρνουν. Τόση χολή συσσωρευμένη, που ούτε πεπειραμένος γενικός χειρούργος δεν έχει συναντήσει στην ζωή του.

Σε περίπτωση που ενθουσιαστήκατε με την είδηση πως θα επιτραπούν οι διαδημοτικές μετακινήσεις και μεταναστεύσατε ήδη στην Αφροδίτη, επιτρέψτε μας να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι: προ ολίγων ημερών η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram γνωστοποίησε πως ταξίδευσε στην Αίγυπτο, παρέα με τον σύντροφό της, τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Αυτοστιγμεί- με το ανέβασμα της πρώτης φωτό στα social media, δηλαδή- ξεκίνησε μία, φονταμενταλιστικής «υφής», επίθεση προς το πρόσωπο της γνωστής παρουσιάστριας, η οποία κατηγορείτο πως «Έσπασε την καραντίνα και έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια τα μέτρα», «Κάνει ό,τι γουστάρει γιατί είναι διάσημη», «Για την κ. Σπυροπούλου φαίνεται πως δεν ισχύουν οι νόμοι» και, το κλασικό, «Εδώ ο κόσμος καίγεται…»

Όταν, μάλιστα, ακούστηκε πως το ζευγάρι μένει στο πανάκριβο Four Seasons του Καΐρου και δη σε σουίτα, εκεί η Κωνσταντίνα άρχισε να αντιμετωπίζεται σα μάγισσα τον Μεσαίωνα, η οποία όφειλε να περάσει μια βόλτα από την πυρά.

Και τώρα ας ζητήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη συγγνώμη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...

Το μόνο- αχρείαστο είναι η αλήθεια, αλλά σε καραντίνα βρισκόμαστε…- «φλέγον» ερώτημα που γεννάται σχετικά με το ταξίδι της κ. Σπυροπούλου μπορεί να είναι της ηθικής μορφής «Μήπως θα μπορούσε, δεδομένης της κατάστασης του υπόλοιπου κόσμου, να είναι πιο… μετριοπαθής στις αναρτήσεις της, καθότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών περνάει δύσκολα;». Αυτό και τέλος.

Κάτι μας λέει πως η Σπυροπούλου δύσκολα θα πήρε δανεικά από τους followers της προκειμένου να κλείσει την σουίτα στο Four Seasons, ενώ το επιχείρημα πως επειδή είναι διάσημη οι νόμοι δεν ισχύουν γι’ αυτήν είναι πιο σαθρό κι από απροστάτευτο ξύλο εγκαταλελειμμένης αυλής στο Νότινγκ Χιλ, που το χτυπάει ανηλεώς για δέκα χειμώνες η λονδρέζικη βροχή- ακόμα κι αν δεχτούμε πως η χώρα μας είναι ένα οργανωτικό μπο$#$λο, το να ταξιδέψεις στο εξωτερικό ιδίως εν μέσω πανδημίας αν δεν πληροίς τις προϋποθέσεις και αν δεν συντρέχει λόγος είναι σχεδόν ανέφικτο.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Προτού λοιπόν φορέσουμε τον λειρί του ετεροχρονισμένου αλέκτορος και λαλήσουμε τρεις ακόμα λέξεις, ήρθε η πραγματικότητα και επιβεβαίωσε του ηλεκτρονικού λόγου το αληθές: όπως αποδείχτηκε τελικά, η Σπυροπούλου δεν έκανε διακοπές στο Κάιρο αλλά πήγε για δουλειά.

Και τώρα ας ζητήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη συγγνώμη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...

Μάλιστα, τη διαβόητη σουίτα, που τόσο πολύ δίχασε το πανελλήνιο (αυτό του instagram τέλος πάντων), του Four Seasons δεν την πλήρωσε καν η ίδια, καθώς ήταν καλεσμένη του ξενοδοχείου   καθαρά για σκοπούς marketing και προώθησης. Ο συγκεκριμπενος ισχυρισμός τεκμαίρεται και από την σχετική αλληλογραφία του ξενοδοχείου, μαζί με τιμολόγια και παραστατικά για τη διαμονή της στην εν λόγω σουίτα, όπου και φωτογραφήθηκε.

Το γεγονός πως ακόμα και τώρα, εν έτει 2021, αδυνατούμε να δεχτούμε πως η προώθηση ή το να είσαι influencer (κάτι για το οποίο περάσαμε γενεές 14 και την Έλενα Κρεμλίδου) αποτελεί πράγματι δουλειά, δεν σημαίνει πως αυτομάτως δεν είναι δουλειά, επειδή έτσι μπορεί να νομίζουμε εμείς.

Ναι, η Σπυροπούλου (και η κάθε Σπυροπούλου, για να μην το προσωποποιούμε) λόγω της προβολής της όλ’ αυτά τα χρόνια «χάρη» στην  τηλεόραση και λόγω του ότι έχει έναν μεγάλο λογαριασμό στο instagram- το οποίο, ξαναλέμε, εδώ και χρόνια αποτελεί εργαλείο δουλειάς για πάρα πολύ κόσμο- έχει τη δυνατότητα να κλείνει deals που για μας τους υπόλοιπους μπορούν να φαντάζουν από «παράλογα» έως «ύποπτα». Αυτό, ωστόσο, δεν τα καθιστά αυτομάτως και παράνομα.

Και τώρα ας ζητήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη συγγνώμη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...

Επομένως, ναι: το ταξίδι της στην Αίγυπτο, αυτό που ξεσήκωσε αέναη θύελλα οργισμένων αντιδράσεων, αποδείχτηκε πως ήταν καθόλα νόμιμο. Το ότι κανένα από τα κανάλια/ μεγάλα sites/ κοτσομπολίστικες εφημερίδες που «έσκιζαν» την Κωνσταντίνα για το ότι πήγε στο Κάιρο δεν αμφισβήτησε την εξώδικη διαμαρτυρία της (μέσω της οποίας αποκαθιστούσε την τάξη μετά τον… σάλο), καταδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο το ποια είναι η αλήθεια.

Το αν «προκαλεί» η παρουσιάστρια με τις φωτό που τη δείχνουν να περνάει καλά στην Αίγυπτο, μοιάζει- και είναι- αλλουνού παπά κίτρινο ευαγγέλιο και μπορεί ν’ αναλυθεί εκτενώς στις «ιστορίες της κλειδαρότρυπας των social media».

Για την ώρα, αρκεί να εμπεδώσουμε πως ενίοτε το μάσημα της τσίχλας είναι προτιμότερο από το να μιλάμε με ιταμούς χαρακτηρισμούς για το τι έκανε η (εκάστοτε) Σπυροπούλου.

Εκτός κι αν αφήσουμε στην άκρη την τσίχλα για να ζητήσουμε συγγνώμη…