ΝΙVEA MEN THE GAME 2: Μπες στο παιχνίδι και διεκδίκησε 5 super δώρα και προϊοντα NIVEA MEN
Βρείτε μας στο

Το θέλατε, το ζητούσατε και η επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα. Μετά τον χαμούλη που προκάλεσε το πρώτο ΝΙVEA MEN THE GAME, η απόφαση ελήφθη με συνοπτικές διαδικασίες καθώς ήταν πλέον μονόδρομος. Το πιο fun παιχνίδι της χρονιάς είναι ξανά εδώ, ανανεωμένο δυνατό και σαρώνει τα πάντα στο διάβα του. Ο μοναδικός, Διονύσης Ατζαράκης, σας καλεί σε ένα ξέφρενο πάρτι για να διασκεδάσετε, να παίξετε και να κερδίσετε 5 υπέροχα δώρα είτε απ’ το στούντιο με την παρέα σας, είτε από τον καναπέ σας.

Ναι, αγαπητέ αναγνώστη, καλά κατάλαβες. Το παιχνίδι στο ΝΙVEA MEN THE GAME 2 αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό. Αυτή τη φορά σε καλούμε να δηλώσεις συμμετοχή ως αρχηγός και να φτιάξεις μαζί με άλλους 4 φίλους σου την ομάδα που θα παλέψει για τη νίκη. 2 ομάδες στο στούντιο και χιλιάδες παίκτες από το σπίτι μπαίνουν στο παιχνίδι για να κερδίσουν όποιο απ’ τα 5 super δώρα επιθυμούν. Πώς παίζεται το παιχνίδι; Εύκολα, απλά, διασκεδαστικά.

Δέκα διάσημοι μας λένε τα 2 τραγούδια που σφυρίζουν όταν ξυρίζονται. Εσύ επιλέγεις 1 απ’ τα 2 και σφυρίζεις τον σκοπό του στους φίλους σου για να τους κάνεις να το βρουν χωρίς άλλη βοήθεια. Μόνο απ’ το σφύριγμά σου. Αν είστε καλοί, αν καταφέρετε να βρείτε περισσότερα τραγούδια από την αντίπαλη ομάδα, τότε 5 μεγάλα δώρα θα γίνουν δικά σας.

Κι επειδή έχουμε καταλάβει ότι ήδη τα λιμπίζεστε, τα λιγουρεύεστε και τα ζαχαρώνετε, διαβάστε και τις λεπτομέρειες. Οι πέντε παίκτες της νικήτριας ομάδας από το στούντιο και ο νικητής του διαγωνισμού από το σπίτι κερδίζουν προϊοντα NIVEA MEN και επιλέγουν επίσης όποιο απ’ τα παρακάτω δώρα επιθυμούν:

1. Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi Essential με 20km/h max ταχύτητα και 20km Αυτονομία

2. Tablet Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ με WiFi και Μνήμη 64GB Dark Grey

3. MP3 Player (32GB) Apple iPod Touch 7th Generation με Οθόνη LCD 4″ Γκρι

4. Ασύρματα ακουστικά Bluetooth Over Ear Sennheiser HD 450BT με 30 ώρες λειτουργίας

5. Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο

Όπως θα έχετε αντιληφθεί ήδη, το ΝΙVEA MEN THE GAME 2 τα έχει όλα. Έναν παρουσιαστή (Διονύσης Ατζαράκης οέ, οέ, οέ) που εγγυάται ότι θα περάσουμε καλά. 10 επώνυμους να δίνουν τον σκοπό, 2 ομάδες στο στούντιο έτοιμες για όλα και χιλιάδες αναγνώστες να παίζουν και απ’ το σπίτι. Εσύ θα λείψεις από το πάρτι μας;

Μην το σκέφτεσαι άλλο. Δήλωσε τώρα συμμετοχή και stay tuned. Το menshouse.gr και το NIVEA MEN σε βάζουν στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι που έχεις παίξει ποτέ. Από την Τετάρτη 28/9 έως και την Κυριακή 9/10 στις 18:00 μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή για να μπεις στο παιχνίδι. Εσύ θα μείνεις έξω;

Μπες και δήλωσε συμμετοχή εδώ.