NIVEA MEN THE GAME 2: Έξι νικητές κερδίζουν απίθανα δώρα στην επιστροφή του πιο fun παιχνιδιού με τον Διονύση Ατζαράκη
Βρείτε μας στο

Το ζητήσατε και η ευχή σας πραγματοποιήθηκε. Ήταν δίκαιο και έγινε ξανά πράξη μέσα από το Menshouse.gr με την αμέριστη βοήθεια του NIVEA MEN η μεγάλη επιστροφή του
NIVEA MEN THE GAME 2 είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο και αδιαπραγμάτευτο.

Μαζί με το παιχνίδι επιστρέφει και η δυνατότητα να διεκδικήσετε δώρα παίζοντας στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι, αυτή τη φορά όχι μόνοι σας. Το ατομικό παιχνίδι φέτος δίνει τη θέση του στο ομαδικό και πλέον τα δώρα θα μπορείτε να τα διεκδικήσετε με τους φίλους σας, τα μέλη της ομάδας που θα φτιάξετε εσείς οι ίδιοι.

Ο Διονύσης Ατζαράκης θα σας περιμένει στο στούντιο, οι 10 διάσημοι που θα σφυρίξουν τις μελωδίες θα είναι και εκείνοι στη θέση τους και εσύ με την ομάδα σου θα είστε απέναντί τους διασκεδάζοντας και διεκδικώντας 5 απίθανα δώρα και προϊόντα NIVEA MEN

Τα φετινά δώρα είναι επιλεγμένα ένα ένα για κάθε γούστο, με τους 5 νικητές της ομάδας καθώς και τον 1 νικητή που θα παίξει από το σπίτι να επιλέγουν όποιο από τα παρακάτω δώρα επιθυμούν, ενώ παράλληλα να κερδίζουν προϊόντα NIVEA MEN:

1. Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi Essential με 20km/h max ταχύτητα και 20km Αυτονομία
2. Tablet Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ με WiFi και Μνήμη 64GB
3. MP3 Player (32GB) Apple iPod Touch 7th Generation με Οθόνη LCD 4″
4. Ασύρματα ακουστικά Bluetooth Over Ear Sennheiser HD 450BT με 30 ώρες λειτουργίας
5. Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο
Stay Tuned για περισσότερα…

Δήλωσε τώρα συμμετοχή (έχεις δικαίωμα να το κάνεις από την Τετάρτη 28/09 έως και την Κυριακή 9/10 στις 18:00) και έλα στο NIVEA MEN THE GAME 2 για να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία, να διασκεδάσεις και να κερδίσεις πλούσια δώρα.

Μπες και δήλωσε συμμετοχή εδώ.