10 διάσημοι, πλούσια δώρα, το απόλυτο «κόλλημα»: Το NIVEA MEN THE GAME επιστρέφει…
Βρείτε μας στο

Δεν χρειάζεται να ανακαλύψεις το μαγικό φίλτρο των Γαλατών αγαπητέ αναγνώστη για να κάνεις ένα επιτυχημένο παιχνίδι. Τα συστατικά (κέφι, καλή παρέα κι ένας υπερταλαντούχος παρουσιαστής) μοιάζουν απλά, αλλά είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις όλα μαζί. Ευτυχώς, το NIVEA MEN THE GAME 2 τα διαθέτει όλα και με το παραπάνω.

Ο Διονύσης Ατζαράκης στο τιμόνι του παιχνιδιού εγγυάται ότι θα περάσουμε τέλεια. Οι 2 πενταμελείς ομάδες στο στούντιο και οι χιλιάδες παίκτες από το σπίτι βάζουν το κέφι, την τρέλα και τη θετική διάθεση. Χρειάζεται όμως κι ένα κερασάκι σε αυτή την απολαυστική τούρτα. Κι αυτό το βάζουν οι διάσημοι οι οποίοι μπαίνουν στο παιχνίδι.

Όχι, δεν θα σας αποκαλύψουμε τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα τα ονόματά τους (stay tuned γιατί οι εκπλήξεις συνεχίζονται…). Θα σας πούμε μόνο ότι όλοι τους είναι πρόσωπα που αγαπάμε και ότι η παρουσία και… τα τραγούδια τους θα μας φτιάξουν τη διάθεση και θα απογειώσουν το παιχνίδι.

Γιατί είπαμε το NIVEA MEN THE GAME 2 χαρίζει στη νικήτρια ομάδα απ’ το στούντιο και στο νικητή απ’ το σπίτι αγαπημένα προϊόντα NIVEA MEN και το δικαίωμα να επιλέξουν όποιο από τα 5 super δώρα του διαγωνισμού επιθυμούν, αλλά θέλουμε εκτός απ’ το να παίξουμε να… ροκάρουμε κιόλας και να περάσουμε καλά. Κι η Dream Team του NIVEA MEN THE GAME 2 το εγγυάται αυτό.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να δηλώσετε τώρα συμμετοχή και να μπείτε στο παιχνίδι για να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία. Και πού να δείτε τι σας έχουμε για μετά…

Δήλωση συμμετοχή τώρα!


Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε την Κυριακή 09/10/2022 στις 18:00.

Stay tuned, για την ανακοίνωση των ονομάτων των δύο τυχερών - αρχηγών που θα φτιάξουν την ομάδα τους για να πάρουν μέρος στο NIVEA MEN THE GAME 2 με τον Διονύση Ατζαράκη.
Οι δύο τυχεροί, που θα κληρωθούν θα επιλέξουν άλλα τέσσερα άτομα, για να σχηματίσουν ο καθένας την ομάδα του.



Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν όποιο απ’ τα παρακάτω 5 super δώρα επιθυμούν και προϊόντα NIVEA MEN:

1. Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi Essential με 20km/h max ταχύτητα και 20km Αυτονομία
2. Tablet Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ με WiFi και Μνήμη 64GB
3. MP3 Player (32GB) Apple iPod Touch 7th Generation με Οθόνη LCD 4″
4. Ασύρματα ακουστικά Bluetooth Over Ear Sennheiser HD 450BT με 30 ώρες λειτουργίας
5. Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο