NIVEA MEN THE GAME 2: Ξέρω τι θα κάνεις στις 20/10 στις 21:00!
Βρείτε μας στο

Καταβάλουμε φιλότιμες προσπάθειες για να μην… spoilάρουμε αγαπητέ αναγνώστη, πίστεψέ μας όμως δεν είναι εύκολο. Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή είναι ότι στις 20/10 στις 21:00 θα ζήσεις μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Σου υποσχεθήκαμε ότι το NIVEA MEN THE GAME 2 θα ξεπεράσει ακόμα και το 1 και θα δεις ότι η υπόσχεσή μας θα τηρηθεί στο ακέραιο.

Ο μοναδικός, Διονύσης Ατζαράκης, μαζί με 10 αγαπημένους διάσημους και 2 εξαιρετικές πενταμελείς ομάδες ανεβάζουν το κέφι στα ύψη και μας χαρίζουν μια αξέχαστη βραδιά στην οποία είστε όλοι καλεσμένοι.

Γιατί, σε περίπτωση που δεν το θυμάστε μπορείτε και εσείς που δεν κληρωθήκατε για να παίξετε από το στούντιο να πάρετε μέρος στο παιχνίδι και να κερδίσετε όποιο απ’ τα 5 super δώρα του διαγωνισμού επιθυμείτε.

Στις 20/10 που θα βγει το παιχνίδι στον «αέρα» του Menshouse.gr ο Διονύσης Ατζαράκης θα βάλει και εσάς από το σπίτι στο παιχνίδι. Μόλις δώσει το σήμα, θα δείτε ένα βίντεο με διάσημους που σφυρίζουν τον σκοπό ενός τραγουδιού. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να αναγνωρίσετε το κομμάτι, να το γράψετε στα σχόλια κάτω από το άρθρο του Menshouse.gr που θα βρίσκεται το βίντεο και να αφήσετε τη θεά τύχη να κάνει τα δικά της.

Γιατί ένας υπερτυχερός μετά από κλήρωση θα κερδίσει όποιο απ’ τα 5 super δώρα που ακολουθούν επιθυμεί:

1. Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi Essential με 20km/h max ταχύτητα και 20km Αυτονομία

2. Tablet Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ με WiFi και Μνήμη 64GB

3. MP3 Player (32GB) Apple iPod Touch 7th Generation με Οθόνη LCD 4″

4. Ασύρματα ακουστικά Bluetooth Over Ear Sennheiser HD 450BT με 30 ώρες λειτουργίας

5. Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο

Στις 20/10 στις 21:00 ξέρουμε τι θα κάνεις αγαπητέ αναγνώστη. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο NIVEA MEN THE GAME 2 με τον Διονύση Ατζαράκη! Σε περιμένουμε…