ΝΙVEA MEN THE GAME: Μπες στο παιχνίδι και διεκδίκησε μία από τις δύο ετήσιες συνδρομές full pack Cosmote TV και προϊοντα NIVEA MEN
Βρείτε μας στο

Σφύριξα κέρδισες, κέρδισες, κέρδισες! Πιάσε το ρυθμό αγαπητέ αναγνώστη γιατί κάτι μας λέει ότι σε λίγο καιρό θα το σιγοτραγουδάς κι εσύ και όχι μόνο την ώρα που ξυρίζεσαι. Είναι βλέπεις, κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό σλόγκαν.

Είναι το σύνθημα του πιο fun παιχνιδιού της χρονιάς που φέρνουν το menshouse.gr και το NIVEA MEN στις 8/12 με παρουσιαστή τον Ζήση Ρούμπο. Θες να κερδίσεις μία από τις δύο ετήσιες συνδρομές full pack Cosmote TV και προϊόντα NIVEA MEN; Τότε μπες και εσύ στην παρέα του NIVEA MEN THE GAME και ετοιμάσου να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις.

Οι κανόνες του παιχνιδιού απλούστατοι. 10 διάσημοι σφυρίζουν τον σκοπό που κομματιού που τραγουδάνε την ώρα που ξυρίζονται. Εσύ πρέπει να ακούσεις προσεκτικά τον σκοπό και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να αναγνωρίσεις το τραγούδι απ’ το σφύριγμα!

Ποιοι θα είναι οι 10 διάσημοι; Καλά, περιμένεις ότι από το δεύτερο κιόλας άρθρο θα αρχίσουμε τα spoilers;

Ok, ok, επειδή είμαστε στις καλές μας σήμερα, ας πάρει το ποτάμι έναν απ’ τους δέκα: Και το όνομα αυτού, Γιάννης Τσαούσης (Όλε, όλε, όλε). Όπως καταλαβαίνεις αγαπητέ αναγνώστη στις 8/12 θα παίξεις, θα γελάσεις και θα κερδίσεις, αν το αυτί και οι γνώσεις σου σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Δήλωσε τώρα συμμετοχή και ίσως είσαι εσύ ο ένας από τους τρεις παίκτες που θα βρεθούν στο στούντιο δίπλα στον Ζήση Ρούμπο για να παίξουν και να κερδίσουν μία από τις δύο ετήσιες συνδρομές full pack Cosmote TV και προϊόντα NIVEA MEN.

Ακόμη και αν δεν είσαι στην τριάδα όμως θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα δεύτερο πακέτο από τον καναπέ σου καθώς θα μπορείς να παίξεις και εσύ από το σπίτι. Αρκεί να παρακολουθείς το παιχνίδι και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του Ζήση Ρούμπου. Μην το σκέφτεσαι άλλο!

Έλα στο NIVEA MEN THE GAME για να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία, να διασκεδάσεις και να κερδίσεις. Δήλωσε τώρα συμμετοχή γιατί ένα απλό σφύριγμα αρκεί.

Σφύριξα κέρδισες!

Μπες και δήλωσε συμμετοχή εδώ.