NIVEA MEN THE GAME: Πρώτη γεύση από το παιχνίδι που έρχεται στις 8/12 και κάνει πάταγο
Βρείτε μας στο

Θα είμαστε ειλικρινείς απέναντί σου αγαπητέ αναγνώστη. Το NIVEA MEN THE GAME, δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Είναι ένα τεράστιο κόλλημα και το καταλαβαίνεις αυτό από την πρώτη στιγμή που θα μπεις «στον κόσμο» του.

Εμείς στο menshouse.gr το ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα από προσωπική εμπειρία. Πλέον μπαίνεις στα γραφεία μας και νομίζεις ότι μπήκες σε μουσική ακαδημία σφυρίγματος. Ο ένας σφυρίζει το Number one της Παπαρίζου, ο άλλος τη Ρόζα του Μητροπάνου και ο τρίτος και καλύτερος το Last Christmas των Wham! (δεν μας έφτανε 70 φορές τη μέρα στην κανονική μορφή, τώρα πρέπει να το ακούμε και σε σφύριγμα).

Γι’ αυτό σου λέμε φίλε αναγνώστη. Δήλωσε και εσύ συμμετοχή και έλα στην παρέα μας για να παίξεις, να διασκεδάσεις και να κερδίσεις μια από τις δύο ετήσιες συνδρομές full pack Cosmote TV και προϊόντα NIVEA MEN.

Δέκα διάσημοι σφυρίζουν τον σκοπό του κομματιού που τραγουδάνε όταν ξυρίζονται. Πιστεύεις ότι μπορείς να αναγνωρίσεις το τραγούδι από το σφύριγμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα;

Για να μπεις ζεστός στο παιχνίδι ξέρουμε ότι χρειάζεσαι προπόνηση. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για σένα. Τρεις συντάκτες μας σε βάζουν στο κλίμα και σε προκαλούν να βρεις τον σκοπό που τραγουδάνε. Θα τα καταφέρεις; Ιδού η Ρόδος…

Ποιο τραγούδι σφυρίζει ο Δημήτρης Καναβαράκης;

Αναγνωρίζεις το κομμάτι που σφυρίζει ο Θοδωρής Κώτσικας;

Δεν είναι τραγούδι, είναι ύμνος αυτό που σφυρίζει ο Δημήτρης Πετρίδης.

Και τώρα που έκανες την προπόνησή σου και είδες πόσο καλός είσαι δήλωσε συμμετοχή και πάρε μέρος από το στούντιο ή από τον καναπέ του σπιτιού σου στο πιο fun παιχνίδι της χρονιάς που έρχεται στις 8/12.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]