NIVEA MEN THE GAME: Στο πιο fun παιχνίδι της χρονιάς παίζεις και κερδίζεις και απ’ το σπίτι!
Βρείτε μας στο

Ναι, αγαπητέ αναγνώστη σε σένα μιλάμε. Σε σένα που θέλεις σαν τρελός να πάρεις μέρος στο NIVEA MEN THE GAME, αλλά ντρέπεσαι να βγεις στο φακό. Σε νιώθουμε και δεν θα σε αφήσουμε παραπονεμένο.

Θα έχεις κι εσύ την ευκαιρία σου να μπεις στην παρέα του πιο fun παιχνιδιού της χρονιάς και να διεκδικήσεις μια ετήσια συνδρομή full pack Cosmote TV. Πώς; Με τον πιο απλό τρόπο.
Σημειώνεις την ημερομηνία (8/12), ακυρώνεις όλα τα ραντεβού σου και συντονίζεσαι στη διαδικτυακή…συχνότητα του menshouse.gr. Γιατί εκείνη τη μέρα φίλε αναγνώστη όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο NIVEA MEN THE GAME.

Ο Ζήσης Ρούμπος βάζει τη θετική διάθεση, την ενέργεια και το κέφι, οι 10 διάσημοι το ταλέντο τους στο σφύριγμα κι εσύ τις γνώσεις και το μουσικό αυτί. Αυτός ο εκρηκτικός συνδυασμός θα αναδείξει έναν νικητή από το σπίτι κι ίσως αυτός να είσαι εσύ…

Οι κανόνες πολύ απλοί. Σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού ο Ζήσης Ρούμπος θα δώσει το σύνθημα και τότε θα μπείτε κι εσείς από το σπίτι στο παιχνίδι. Θα ακούσετε 3 διάσημους να σφυρίζουν τον σκοπό του κομματιού που τραγουδάνε όταν ξυρίζονται κι εσείς θα πρέπει να τον αναγνωρίσετε και να γράψετε τις απαντήσεις σας στα σχόλια του θέματος. Πάρα πολύ απλό, πάρα πολύ διασκεδαστικό.

Stay tuned. Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της χρονιάς έχει ήδη αρχίσει! Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη παρέα του NIVEA MEN THE GAME…