NIVEA MEN THE GAME: Τα 5 απλά βήματα για να κερδίσεις απ’ το σπίτι ένα full pack Cosmote TV για ένα χρόνο
Βρείτε μας στο

Έχουμε μπει πλέον αγαπητέ αναγνώστη στην τελική ευθεία. Καταλαβαίνουμε ότι είσαι πιο ανυπόμονος και απ’ τον Ρόκι Μπαλμπόα πριν τη μεγάλη μάχη μεν τον Ιβάν Ντράγκο, όμως πλέον μετράμε αντίστροφα για το NIVEA MEN THE GAME.

Στις 8/12 το πάρτι ξεκινά και ο Ζήσης Ρούμπος με τους 10+2 διάσημους (στους δέκα σας δίνουμε και άλλους 2 δώρο) καλούν κι εσένα να παίξεις από το σπίτι. Θες να παρακολουθείς αγώνες της Superleague και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων καθώς και τις καλύτερες σειρές και ταινίες δωρεάν για ένα χρόνο; Τότε πρέπει να κάνεις 5 απλά βήματα για να κερδίσεις από τον καναπέ του σπιτιού σου ένα full pack Cosmote TV για ένα χρόνο. Βγάλε χαρτί και μολύβι και σημείωνε:

1. Μπαίνεις στο menshouse.gr από 8/12 στις 21:00 έως 10/12 στις 23:59

Και καθημερινά αν θέλεις να μπαίνεις όχι δεν θα σου πούμε, αλλά τις συγκεκριμένες μέρες έχεις έναν επιπλέον λόγο: Το πιο fun, το πιο διαδραστικό παιχνίδι της χρονιάς!

2. Παρακολουθείς το NIVEA MEN THE GAME με τον Ζήση Ρούμπο

Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Είναι το τέλειο πακέτο που συνδυάζει τις γνώσεις με το μουσικό αυτί και το ατελείωτο κέφι.

3. Στην ξεχωριστη ενότητα για εσένα που παίζεις από το σπίτι θα χρειαστεί να βρεις 3 τραγούδια

Είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι πιστεύεις και θα το δεις και στην πράξη!

4. Αναγνωρίζεις τα τραγούδια από το σφύριγμα

3 διάσημοι στην ειδική ενότητα του παιχνιδιού που παίζουν μόνο οι αναγνώστες απ’ το σπίτι, βάζουν το σφύριγμα και εσύ καλείσαι να αναγνωρίσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα τραγούδια.

5. Γράφεις στα σχόλια τις σωστές απαντήσεις

Στο άρθρο που θα μπει το βίντεο με το NIVEA MEN THE GAME θα βρεις τα σχόλια, στα οποία καλείσαι να γράψεις τις τρεις σωστές απαντήσεις. Αν τα καταφέρεις, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση και ένας τυχερός κερδίζει ένα full pack Cosmote TV για ένα χρόνο.

Σφύριξα κέρδισες! Stay tuned…