Πάνω από 9/13 άθλος: Αν Θυμάσαι αυτά τα 13 πρόσωπα που σημάδεψαν τα 90's, τότε έχεις μνήμη- ξυράφι
Βρείτε μας στο
Παιχνίδια

Πάνω από 9/13 άθλος: Αν Θυμάσαι αυτά τα 13 πρόσωπα που σημάδεψαν τα 90’s, τότε έχεις μνήμη- ξυράφι

Τα χρόνια περνάνε, αλλά εμείς θα μένουμε πάντα παιδιά και πάντα γραφικοί. Άλλη μια βουτιά στο αγνό παρελθόν για να σε-μας τεστάρουμε.

Θα περίμενε κανείς η φάση με το throwback στην τιτάνια δεκαετία των 90 ‘s να έχει κουράσει. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Όλα φτάνουν γρήγορα στην ακμή και την παρακμή τους, αλλά η νοσταλγία και οι αναμνήσεις που έντυσαν εκείνη την δεκαετία και τα πρώιμα χρόνια του millenium βρίσκονται σταθερά στο ανώτατο σημείο τους. Στην κορυφή. Πόσα ονόματα, πόσα πράγματα, πόσες καταστάσεις γεννήθηκαν και ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους μέσα σε αυτή την δεκαπενταετία μέσες άκρες. Από το 1992 περίπου ως το 2006 γνωρίσαμε και ξεχασάμε πολλά.

Αυτό το κουίζ είναι ο ορισμός της αναβίωσης και ένα τεστ για το πόσο παρατηρητικός ήσουν εκείνη την εποχή. Γιατί ξέρεις πως πάει το πράγμα; Το πιο πιθανό είναι όταν τα αντίκρυσες για πρώτη φορά να μπήκαν στο μυαλό σου χωρίς να το καταλάβεις και αποφάσισαν να ξεπηδήσουν κάποια στιγμή όταν μεγάλωσες και ήταν πια μακρινά. Αν δεν πιάσεις ένα 9/13 να αρχίσεις να ανησυχείς!