Μπορείς να βρεις τους ζωγράφους 10 διάσημων πινάκων που επανασχεδίασε η τεχνητή νοημοσύνη;
Βρείτε μας στο
Παιχνίδια

Μπορείς να βρεις τους ζωγράφους 10 διάσημων πινάκων που επανασχεδίασε η τεχνητή νοημοσύνη;

Το AI ξαναδημιουργεί τα κλασικά αριστουργήματα και εσύ πρέπει να βρεις ποιος ήταν ο ζωγράφος τους.

H επαφή του ευρέως κοινού με τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, σε σχέση με την τέχνη, μόλις ξεκινάει, βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα και παρότι έχουν γίνει πολλά βήματα εξέλιξης στην ΑΙ, αυτά που πρόκειται να δούμε στο μέλλον δεν μπορούμε ακόμα να τα φανταστούμε.

Ήδη απλοί χρήστες μπορούν να πειραματιστούν σε ανοιχτά προγράμματα και εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης επαναδημιουργώντας κλασικά αριστουργήματα της ζωγραφικής. Δίνοντας απλά κάποιες οδηγίες γραπτές. Αυτό μας έδωσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δημιουργήσουμε το σημερινό κουίζ που έχει σχέση με την AI και την επαναδημιουργία κλασικών πινάκων των τελευταίων αιώνων.

Εμείς θα σου δώσουμε τον πίνακα όπως τον ξανασχεδίασε κάποια εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης. Εσύ θα πρέπει κα καταλάβεις ποιος πίνακας είναι και να γράψεις στα ελληνικά το όνομα του διάσημου ζωγράφου της.

Για να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το κουίζ και να αυξηθεί το επίπεδο δυσκολίας του, σου δίνουμε μόνο 5 λεπτά για να ολοκληρώσεις το κουίζ των 10 ζητούμενων ζωγράφων του πρωτότυπου πίνακα.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ