Βρες το τηλεπαιχνίδι από μία φωτό: Εάν κάνεις πάνω από 8/10 σε αυτό το κουίζ είσαι ασύγκριτος «τηλεορασάκιας»
Βρείτε μας στο

Τηλεπαιχνίδια, εκπομπές που λατρεύτηκαν κυρίως γιατί τις έχουμε συνδέσει με την ψυχαγωγία, τα πλούσια δώρα, το παιχνίδι, τα κουίζ, τον συναγωνισμό, τους γρίφους, αλλά και τα γέλια, την αγωνία και την ταύτισή μας σαν τηλεθεατές που «διαγωνιζόμασταν» από το σαλόνι μας βλέποντας τα στην τηλεόραση.

Η ιδιωτική τηλεόραση μάλιστα έφερε επανάσταση στα τηλεπαιχνίδια, με πολύ μεγαλύτερα δώρα, πολύ περισσότερα χρώμα, μεγάλη ποικιλία και projects με παγκόσμια επιτυχία. Κάποια είχαν τεράστια επιτυχία, κάποια ξεχάστηκαν μέσα στα χρόνια, κάποια επανέρχονται ξανά και ξανά με διαφορετικά ονόματα, κάποια απέτυχαν τόσο που ακόμα και οι φανατικότεροι των τηλεπαιχνιδιών τα έχουν διαγράψει από τη μνήμη τους.

Κάποια από αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να αναγνωρίσεις στο σημερινό κουίζ, μόνο από μία εικόνα τους. Δέκα τηλεπαιχνίδια από την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, τα περισσότερα εξ αυτών όχι και τόσο γνωστά. Κάποια είναι πασίγνωστα, κάποια θα χρειαστούν αφισιονάδος των τηλεπαιχνιδιών για να αναγνωριστούν; Θα καταφέρεις να τα βρεις και τα δέκα;

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ