10/10 ούτε η Έμμα Στόουν: Πόσο καλά ξέρεις τις ταινίες του Λάνθιμου;
Βρείτε μας στο

O Γιώργος Λάνθιμος μπορεί να μην κέρδισε το Όσκαρ σκηνοθεσίας, ούτε αυτό της Καλύτερης ταινίας στην απονομή των 96ων βραβείων της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου, η ταινία του όμως Poor Things κέρδισε 4 από τα 11 Όσκαρ που ήταν υποψήφια εδραιώνοντας και άλλο το όνομα του Έλληνα σκηνοθέτη στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Οι ξεχωριστές σκηνοθεσίες του Γιώργου Λάνθιμου, οι κόσμοι που δημιουργεί στις ταινίες του και ο τρόπος που κατευθύνει τους ηθοποιούς του είναι μόνο λίγες από τις ικανότητές του ως κινηματογραφιστής. Το ταλέντο του και η δημιουργική του στόφα φάνηκαν νωρίς στην καριέρα του και από τις πρώτες μεγάλες του επιτυχίες απέκτησε φανατικό κοινό.

Εσύ ανήκεις σε αυτό το κοινό; Μπορείς να θυμηθείς trivia και πληροφορίες από τις ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου; Είσαι από τους φανατικούς ακόλουθους του κινηματογραφικού σύμπαντος του Έλληνα σκηνοθέτη; Αν το πιστεύεις τότε αυτό το κουίζ δημιουργήθηκε για σένα.

Θα καταφέρεις να απαντήσεις σωστά και στις 10 ερωτήσεις που αφορούν τις ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους του Γιώργου Λάνθιμου;

Loading…