10/10 ούτε ο αλγόριθμος του Netflix: Σου δίνουμε τη φωτό, μπορείς να βρεις τη σειρά;
Βρείτε μας στο

Το Netflix είναι από τις πρώτες ψηφιακές πλατφόρμες που έφεραν την αγαπημένη συνήθεια του binge watching, του τηλεοπτικού μαραθωνίου δηλαδή επεισοδίων σειρών, και για να το πετύχει αυτό επένδυσε πολλά χρήματα τόσο σε ήδη υπάρχουσες σειρές άλλων καναλιών (μη συνδρομητικών) από όλον τον κόσμο αλλά και σε δικές της original σειρές.

Μπορεί να έχει στη βιβλιοθήκη της και χιλιάδες ταινίες αλλά αυτό που γιγάντωσε τον κολοσσό Netflix ήταν οι δημοφιλείς σειρές της. Πόσο καλά όμως ξέρεις αγαπημένε αναγνώστη τις σειρές του Netflix; Είσαι από αυτούς που κολλούν και βλέπουν τα πάντα; Είσαι εκλεκτικός και επιλέγεις μόνο σειρές από το είδος που σου αρέσει; Ή προτιμάς τις πιο δημοφιλείς, αυτές που μαθαίνεις ότι παρακολουθεί ο περισσότερος κόσμος και έχουν πολύ καλές κριτικές;

Το κουίζ που ακολουθεί είναι μόνο για πολύ δυνατούς λύτες- φανατικούς τηλεθεατές σειρών του Netflix. Είσαι ένας από αυτούς; Θα έβρισκες το όνομα της σειράς μόνο από μία εικόνα της; Θα έκανες 10/10 σε σειρές του Netflix είτε είναι κωμωδίες, είτε περιπέτειες, true crime, τρόμου, ασιατικά δράματα και άλλα πολλά; Ευκαιρία να αποδείξεις το πόσο καλά τις γνωρίζεις.

Loading…