Πάνω από 10/15 εγκυκλοπαίδεια: Πόσες απ’ τις 15 ερωτήσεις του υπερπαίκτη του «Εκατομμυριούχου» που άγγιξε τα 100.000€ ξέρεις;
Βρείτε μας στο

Aν έχεις τύχη διάβαινε λέει η παροιμία. Φαντάσου να έχεις τύχη και ικανότητα και καλές βοήθειες και να είχες εμπρός σου ένα κουίζ διαβαθμισμένης δυσκολίας. Αποδείχτηκε περίτρανα στο πλατό του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής στον ΑΝΤ1.

Ο σπουδαίος παίκτης Τάσος έφτασε στην 15η ερώτηση έχοντας κερδίσει ήδη 30.000€. Μία ερώτηση πριν τις 100.000€. Στην τελευταία ερώτηση δεν είχε άλλες βοήθειες, σκέφτηκε, δια της ατόπου απαγωγής έφτασε στην πιθανή απάντηση όμως τελικά δεν πήρε το μεγάλο ρίσκο.

Κράτησε τις 30.000€ κάνοντας ένα καταπληκτικό παιχνίδι και είδε όταν αποκαλύφθηκε η σωστή απάντηση στην τελευταία ερώτηση ότι θα είχε επιλέξει σωστά αν έπαιρνε το ρίσκο.

Εσύ θα τα κατάφερνες να φτάσεις μέχρι το τέλος; Θα έφτανες στα 100.000€ αν σου έπεφταν οι ίδιες 15 ερωτήσεις με τις ίδιες πιθανές απαντήσεις;

Παίξε στο κουίζ που ακολουθεί και απόδειξε πρώτα στον εαυτό σου πόσο μακριά θα έφτανες στο κουίζ που παραλίγο να χαρίσει 100.000€!