Κάτω από 9/10 αγεωγράφητος: Μπορείς να βρεις σε ποιο νησί βρίσκονται 10 γνωστές παραλίες, χωρίς κανένα λάθος;
Βρείτε μας στο

Η μεγαλύτερη ημέρα της χρονιάς μπορεί να πέρασε πρόσφατα αυτό δε σημαίνει όμως ότι το καλοκαίρι έφυγε. Αντίθετα ίσως το καλοκαίρι να μην έχει ξεκινήσει καν για μερικούς, μέχρι να πάρουν τις άδειές τους και να ταξιδέψουν στα αγαπημένα τους ελληνικά νησιά. Για τι άλλο; Για ξεκούραση, διασκέδαση και μπάνια. Πολλά μπάνια στις αμέτρητες και πανέμορφες ελληνικές παραλίες.

Αυτές που μπαίνουν κάθε χρόνο στις λίστες με τις καλύτερες, ομορφότερες και σπανιότερες παραλίες όλου του κόσμου. Αυτές που πολλοί τυχεροί γνωρίζουν απ’ έξω και ανακατωτά και άλλοι παρότι έχουν κολυμπήσει στα νερά τους δεν μπορούν να θυμηθούν ούτε πού βρίσκονται.

Σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκεις εσύ; Πόσο καλά ξέρεις τις ελληνικές παραλίες, ιδιαίτερα τις διάσημες στα πέρατα του κόσμου; Γνωρίζεις σε ποιο νησί βρίσκονται ή απλά ξέρεις το όνομά τους και τις αναγνωρίζεις από τις φωτογραφίες;

Αυτό το κουίζ είναι για να καταλάβεις σε ποια από όλες τις κατηγορίες ανήκεις. Παίξε, θαύμασέ τις, αποφάσισε ποια από όλες θα επισκεφτείς φέτος και στο τέλος δες αν μπόρεσες να βρεις όλα τα νησιά.