Βρες ποια είναι η χώρα στον χάρτη: Θα κάνεις πάνω από 8/10 στο κουίζ που μόνο ξεφτέρια στη γεωγραφία τα καταφέρνουν;
Βρείτε μας στο

Δευτερούλα μέσα στον ατέλειωτο καύσωνα του Ιουλίου και όλοι μας ψάχνουμε τρόπους να δροσιστούμε. Άλλοι από εμάς σκεφτόμαστε μία χώρα που αντί για 45° C έχει δροσούλα. Άλλοι σκεφτόμαστε ένα ταξίδι σε μία χώρα στον χάρτη με θάλασσα και κρυστάλλινα παγωμένα νερά. Και άλλοι σκέφτονται μία πρόκληση. Για όλους αυτούς το Menshouse έφτιαξε ένα κουίζ που ταιριάζει γάντι.

Πόσο καλά γνωρίζεις τη γεωγραφία; Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις με το νέο μας διαδραστικό κουίζ. Στόχος σου είναι να εντοπίσεις τη ζητούμενη χώρα σε έναν χάρτη, αλλά υπάρχει μια πρόκληση: το όνομα της χώρας είναι κρυμμένο. Η μόνη βοήθειά σου; Τα ονόματα των γειτονικών χωρών που φαίνονται γύρω της.

Πώς Παίζεται το Κουίζ:

Κάθε ερώτηση συνοδεύεται από έναν χάρτη όπου η ζητούμενη χώρα είναι σκιασμένη, αλλά χωρίς όνομα.

Τα ονόματα των γειτονικών χωρών θα εμφανίζονται κανονικά, δίνοντάς σου ένα στοιχείο για να εντοπίσεις τη χώρα που ψάχνεις.

Θα πρέπει να διαλέξεις και να συμπληρώσεις το όνομα της χώρας στην κρεμάλα. Ορίστε άλλη μία βοήθεια που δεν περίμενες. Γνωρίζεις τον αριθμό των γραμμάτων του ονόματος της ζητούμενης χώρας. Πρόσεξε τις λεπτομέρειες και τα όρια των χωρών!
Για κάθε σωστή απάντηση κερδίζεις έναν πόντο. Προσπάθησε να πετύχεις το υψηλότερο σκορ!

Φαντάσου έναν χάρτη όπου η  χώρα που κρύβουμε το όνομά της κάτω από ένα κόκκινο ορθογώνιο περιβάλλεται από τις χώρες Ιταλία, Σλοβενία, Αυστρία και Ελβετία. Ποια είναι η ζητούμενη χώρα; Αν σκέφτηκες την Γερμανία, είσαι πολύ κοντά. Σκέψου λίγο καλύτερα τις συνθήκες και την τοποθεσία. Η σωστή απάντηση είναι η Λιχτενστάιν.

Βελτίωσε τις γνώσεις σου στη γεωγραφία με έναν διασκεδαστικό τρόπο.
Τσέκαρε τις ικανότητές σου και ανακάλυψε πόσο καλά γνωρίζεις τον πλανήτη.
Παίξε μόνος σου ή με φίλους για να δείτε ποιος θα καταφέρει να εντοπίσει τις περισσότερες χώρες.
Είσαι έτοιμος για την πρόκληση; Ξεκίνα το κουίζ και απόδειξε τις γεωγραφικές σου γνώσεις τώρα!

«Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά

ΕΚΚΙΝΗΣΗ