Κουίζ μνήμης: Μπορείς να βρεις 12 ερωτικά τραγούδια μόνο από 10 δεύτερα της εισαγωγής τους;
Βρείτε μας στο
Παιχνίδια

Κουίζ μνήμης: Μπορείς να βρεις 12 ερωτικά τραγούδια μόνο από 10 δεύτερα της εισαγωγής τους;

Μερικές νότες αρκούν να καταλάβεις το τραγούδι αν ήσουν ερωτευμένος όταν το πρωτάκουσες.

Όλοι ερωτευτήκαμε, όλοι περάσαμε ώρες ακούγοντας ερωτικά τραγούδια συντροφεύοντας όλα τα στάδια του έρωτα που ζήσαμε. Από την αρχή του και την άνθισή του, μέχρι το τέλος του, όταν αυτός έληγε άδοξα.

Ο έρωτας, η αγάπη, ο πόνος, η καψούρα, όλα έχουν καταγραφεί σε χιλιάδες ελληνικά τραγούδια, ιδιαίτερα τα τελευταία 30 χρόνια που η θεματική των μουσικών και των στιχουργών επικεντρώθηκε στο ερωτικό τραγούδι, λόγω της απουσίας άλλων πολιτικών και κοινωνικών ερεθισμάτων.

Τριάντα χρόνια που τα ερωτικά ελληνικά τραγούδια έγιναν κτήμα μας και χαράχτηκαν στη μνήμη μας.

Σε κάποιους πιο πολύ από τους άλλους. Σε σημείο που να αρκούν λίγα δευτερόλεπτα από την εισαγωγή ενός τραγουδιού για να καταλάβουν ποιο είναι.

Και είτε να ενθουσιαστούν, είτε να τους πάρει από κάτω.

Ανήκεις σε αυτή την ομάδα ανθρώπων που μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα μπορεί να καταλάβει αν θα κλαίει τα επόμενα 3 με 5 λεπτά γιατί αναγνώρισε το αγαπημένο του ερωτικό τραγούδι;

Απόδειξέ το παίζοντας στο κουίζ που ετοιμάσαμε. Δώδεκα εισαγωγές δώδεκα ερωτικών τραγουδιών περιμένουν να τις αναγνωρίσεις.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα