Τζιά: Το νησί του Σαββατοκύριακου έχει πάντα καλοκαίρι (Pics)
Βρείτε μας στο

Ξέρουμε, ξέρουμε. Δεν έχεις λεφτά και ψάχνεις ένα νησί πανέμορφο που να μην είναι πολύ μακριά, να είναι φτηνό, να έχει ωραίες παραλίες και καλό φαγητό. Σου έχουμε την κατάλληλη πρόταση.

Γιατί υπάρχει ένα ονειρικό ελληνικό νησί που τα συνδυάζει όλα αυτά και συμφέρει. Το νησί… του Σαββατοκύριακου που έχει πάντα καλοκαίρι.

Ποιο είναι αυτό και γιατί «πρέπει» να ετοιμάσεις βαλίτσες το συντομότερο δυνατόν;

Μα, φυσικά, η μαγευτική Τζιά.

Μια ανάσα από την Αθήνα, το πανέμορφο νησί της Κέας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα διήμερο, αφού σου προσφέρει όλα όσα ζητάς για να γίνεις μέρος της πιο ξεχωριστής καλοκαιρινής εμπειρίας.

Θεωρείται must προορισμός, αφού είναι ένα κυκλαδονήσι με όλα όσα αγαπάς σε αυτά.

Από την αρχιτεκτονική και τη.. ρομαντική του διάθεση, μέχρι την ατμόσφαιρα που επικρατεί σε όλο το μέρος.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Τι του λείπει; Μισό λεπτάκι να σκεφτούμε; Α, ναι: τίποτα απολύτως.

Με παραλίες-όνειρο όπως το Λιβάδι (το οποίο βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο λιμάνι και σε καλεί κοντά του ν’ απολαύσεις τα κρυστάλλινα νερά του), ο, κυκλικού σχήματος, Οτζιάς, και τα Ξύλα (που, κατά πολλούς, αποτελεί την πιο όμορφη παραλία σε ολόκληρο το νησί), η Τζια σε καλεί κοντά της σαν άλλη Σειρήνα κι εσύ, αν πας έστω και μια φορά εκεί, είναι δεδομένο πως δύσκολα δε θα το ερωτευτείς.

Υπάρχει μια πιθανότητα, βέβαια, αλλά μικρή,

Κι επειδή καλό είναι να τεκμηριώνουμε με επιχειρήματα τα όσα (επαινετικά) λέμε, δείτε παρακάτω στη media gallery το γιατί είναι το ιδανικό μέρος για weekend.

Τι λέτε, ξεκινάμε;