Τα σιγανά ποταμάκια: 5 ξενέρωτα ανδρικά ονόματα που κάνουν θραύση στις γυναίκες
Βρείτε μας στο

Της Άλις Ζαχαριάδη απ, το Be like you

Στο κεφάλαιο «αγαπημένα ανδρικά ονόματα» δύσκολα θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μια λίστα με την οποία θα συμφωνούσαμε όλες ομόφωνα.

Κατά κοινή ομολογία, όμως, υπάρχουν μερικά ανδρικά ονόματα που είναι τρομερά αδικημένα τόσο σε δημοφιλία όσο και σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση των ίδιων των ανδρών, οι οποίοι δεν δείχνουν να έχουν σε μεγάλη εκτίμηση το όνομά τους.

Γι’ αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ!

Ιδού η λίστα με τα πιο «αδικημένα» ονόματα ανδρών που όλες εμείς -ευτυχώς- αγαπάμε πολύ και τείνουμε να θεωρούμε εξαιρετικά ερωτεύσιμα…

Άγγελος

Ναι, μας αρέσει πολύ ακόμα και αν δεν είμαστε πάντα σίγουρες αν προέρχεται από το Ευάγγελος ή αν το συναντάμε στην original μορφή του. Ό,τι κι αν ισχύει το αγαπάμε. Ας είναι σκέτο Άγγελος, ας είναι και… παραλίγο Βαγγέλης.

Λεωνίδας

Αρχαιοελληνικό και αγαπημένο. Βγάζει ένα κύρος, μια πυγμή, ένα… κάτι βρε αδερφέ.

Μάξιμος

Τα τελευταία χρόνια το όνομα αυτό έχει την τιμητική του, καθώς ολοένα και περισσότερα αγόρια βαφτίζονται Μάξιμοι. Από εμάς είναι «ναι».

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Πάρης

Μόλις 5 γράμματα, κι όμως το όνομα αυτά έχει κάνει ζημιές! Διαφωνεί καμία;

Ποσειδώνας

Σπάνιο όσο ελάχιστα. Είναι όμως τόσο επιβλητικό που μας αρέσει παρά το γεγονός πως δεν είναι από τα δημοφιλή ανδρικά.

Για να είμαστε ειλικρινείς, πολλά ακόμα θα μπορούσαν να προστεθούν στη λίστα. Αυτά τα 5, όμως, (παρα)έχουν αυτό το «κάτι».