Η στιγμή της επανένωσης σκύλου με τον κηδεμόνα του στον Πειραιά είναι η πιο συγκλονιστική σκηνή της χρονιάς (Vid)
Βρείτε μας στο

Η ιστορία είναι γνωστή και την έχουμε ακούσει ουκ ολίγες φορές, άλλες με αίσιο και άλλες με άσχημο τέλος: Κηδεμόνας χάνει τον σκύλο του.

Μια απότομη κίνηση κατά τη διάρκεια του περιπάτου, μια πόρτα που έμεινε καταλάθος ανοιχτή, ακόμα και κλοπή ( ! ), συχνά ταλαιπωρούν ζώα και ιδιοκτήτες που καταλήγουν να βιώσουν έναν άσχημο αποχωρισμό.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το τέλος ήταν αίσιο. Αίσιο, μα σχεδόν αβάσταχτα συγκινητικό.

Ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου όταν ηλικιωμένος άνδρας έχασε στον Πειραιά το μικρόσωμο σκυλάκι του. Έμελλε όμως να το ξαναβρεί με τον πιο απροσδόκητο τρόπο!

Το σκυλάκι είχε βρει στον δρόμο και υιοθετήσει μια γυναίκα της περιοχής, η οποία έτυχε να πάει να του αγοράσει τροφή από ένα κατάστημα το οποίο ο ιδιοκτήτης του ζώου επισκεπτόταν ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Στο μαγαζί, αναγνώριζαν τη σκυλίτσα και ενημέρωσαν τον κηδεμόνα της να σπεύσει να την πάρει, με τη σύμφωνη γνώμη της γυναίκας που την φρόντιζε όλον αυτόν τον καιρό.

Το βίντεο με την επανένωσή τους και τις απίστευτες αντιδράσεις των δυο τους αναρτήθηκε στο Facebook από τη Χριστίνα Καζακίδου και σκόρπισε πολλά δάκρυα…

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας