Tο αγαπημένο συγκρότημα των νέων οι REC, φαίνεται πως εντυπωσιάζουν το κοινό στον κατάμεστο Βοτανικό στο πλάϊ του Νότη Σφακιανάκη και του Σταμάτη Γονίδη.
Ερμηνεύοντας τις αγαπημένες τους επιτυχίες, αλλά και με έξυπνες διασκευές γνωστών τραγουδιών ο Άρης, ο Μάικ, και η εκρηκτική Ξένια δεν είναι απλά ένα band που “ανοίγει τα μεγάλα ονόματα”, αλλά ένα σημαντικό μουσικό συστατικό που εντυπωσιάζει λίγα λεπτά πριν την εμφάνιση του Νότη στο stage!
Ένα στοίχημα που φαίνεται ότι βγήκα στον επιχειρηματία Νίκο Πριόβολο που τους επέλεξε για την φετινή σεζόν.
Σε άλλα νέα, ο Βοτανικός είναι πάντοτε ασφυχτικά γεμάτος και αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος του μαγαζιού, εύκολα αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για το σχήμα της χρονιάς!
Δημοφιλέστερα Ημέρας
1
Ιστορίες
«Θα πω μόνο το 1, το άλλο δε μ’ αρέσει»: Το τραγούδι σουξέ του Ζαμπέτα που απέρριψε ο Πουλόπουλος
2
Παιχνίδια
8/10 κάνουν πάνω από 1 λάθος: Εσύ ξέρεις σε ποια χώρα βρίσκονται τα 10 πιο διάσημα χωριά της Ευρώπης;
3
Σειρές - Ταινίες
Πρώτη σε θεάσεις τον Μάρτιο: Ξεκίνα απόψε τη σειρά μυστηρίου του Ertflix που όσοι πατάνε play, κολλάνε
TAGS: