Ο Βελόπουλος αξίζει μια θέση στη σημερινή Βουλή
Βρείτε μας στο
Πολιτική

Ο Βελόπουλος αξίζει μια θέση στη σημερινή Βουλή

Τον άνθρωπο που έχει τα ορίτζιναλ χειρόγραφα του Ιησού, δεν είναι να τον αφήνεις εκτός Βουλής.

Είναι πολύ διασκεδαστικό να ασχολείσαι με την πολιτική στην Ελλάδα – ως παρατηρητής φυσικά. Διότι με τόσες μορφές μαζεμένες δεν βαριέσαι ποτέ. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε ένας πολιτικός που να σε πείθει για τις αγαθές προθέσεις του με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι ασχολείσαι με την live εκδοχή του House of Cards. Αυτή είναι μόνο η σοβαρή εκδοχή της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Υπάρχει και η άλλη πτυχή της πολιτικής που είναι, πολύ απλά, ξεκαρδιστική. Ορισμένες φιγούρες που έχουν διεκδικήσει να είναι τμήμα της σε κάνουν πραγματικά να απορείς αν είναι αληθινοί άνθρωποι ή πρόκειται για τρολ φιγούρες που μας κάνουν πλάκα. Οι πιο παλιοί, για παράδειγμα, σίγουρα θα θυμούνται τον Δημοσθένη Βεργή!

Ο Βελόπουλος αξίζει μια θέση στη σημερινή Βουλή

Ενώ όσο χρονών και αν είσαι σίγουρα γνωρίζεις, μέσω αυτής της μεγάλης ανακάλυψης που λέγεται youtube, τις ένδοξες εποχές του Βασίλη Λεβέντη:

Και δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε πολύ μακριά για να βρούμε τόσο τραγελαφικές καταστάσεις. Εδώ μιλάμε για το κοινοβούλιο όπου έγινε ολόκληρο σίριαλ το αν ένας βουλευτής πήγε για γκαζόζα ή όχι. Μιλάμε για το κοινοβούλιο όπου ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι γνωστός και ως μπουμπούκος ενώ έχει μείνει ήδη στην ιστορία για την ατάκα: «Τα λιγουρεύεστε;».

Από αυτή την ντριμ τιμ πολιτικών προσωπικοτήτων είναι κρίμα και άδικο να λείπει ένα από τα πιο λαμπρά πολιτικά μυαλά αυτού του τόπου, ο Κυριάκος Βελόπουλος!

Ο Βελόπουλος αξίζει μια θέση στη σημερινή Βουλή

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Ο Βελόπουλος κάποτε υπήρξε βουλευτής με την φανέλα του ΛΑΟΣ αλλά οι τεράστιες ιδεολογικές διαφορές που είχε με τις υπόλοιπες συνιστώσες στην μεγάλη πολυκατοικία της δεξιάς τον οδήγησαν στο να ξεμείνει από συμμαχίες και να ηγηθεί του δικού του…κόμματος που έρχεται επιθετικά και δυναμικά να δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα της Ελλάδας.

Και μπορεί διάφοροι κακόβουλοι να σχολιάζουν πως είναι για γέλια να μπει στη Βουλή το κόμμα του Βελόπουλου (οι δημοσκοπήσεις του δίνουν μπόλικη τύχη) αλλά εδώ που τα λέμε δεν είναι να αγνοείς έναν άνθρωπο που έχει πρόσβαση στις πρωτότυπες επιστολές του Χριστού!

Κοιτάξτε εδώ πως το αποκαλύπτει ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που κρατάει τέτοιο ντοκουμέντο:

Ας προσέξουμε τη λεπτομέρεια αγαπητέ αναγνώστη: δεν είναι ότι τα κρατάει χύμα τα χειρόγραφα του Ιησού (το γράφω και ανατριχιάζω!). Τα έχει υπό μορφη σπιράλ διότι είναι τακτικός! Τέτοιους πολιτικούς χρειαζόμαστε, όχι τσαπατσούληδες.

Ε, λοιπόν ναι, ας το φωνάξουμε όλοι μαζί δυνατά, με ένα στόμα και με μια φωνή: Ο Βελόπουλος αξίζει μια θέση στη σημερινή Βουλή!