Χρύσπα, πώς ήταν να δουλεύεις 6 ημέρες την εβδομάδα σε ασφυκτικά γεμάτα μπουζούκια;

Με 20 χρόνια μουσικής πορείας, η Χρύσπα ετοιμάζεται για μια νέα φάση της επαγγελματικής της ζωής
Χρύσπα
14 Οκτωβρίου 2021 | 02:09

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αίγινα. Έζησε παιδικά χρόνια σε μια πιο ξέγνοιαστη εποχή. Η μικρή Χρύσπα περνούσε την καθημερινότητα της με μπαλέτο, σχολείο, φροντιστήριο και κάθε Παρασκευή και Σάββατο έβγαινε έξω. Ορισμένες εβδομάδες και καθημερινές.

Αν και δεν πίνει, ούτε καπνίζει, όπως μου λέει η Χρύσπα, ήταν πάντοτε από τις μπροστάρισσες στο πάρτι και το ξεφάντωμα με τους συμμαθητές.

«Ήμουν πολύ αγοροκόριτσο» αναφέρει με διάθεση αναπόλησης, αλλά επισημαίνει ότι λόγω της αυτοπεποίθησης της, είχε πάντοτε επιτυχία στα αγόρια της τάξης και της γειτονιάς στον Ασώματο στην Αίγινα.

Από την Αίγινα στην Αθήνα κι από εκεί μέσα σε λίγα χρόνια, σε ηλικία μόλις 20 ετών, η Χρύσπα βρίσκεται να κάνει τρελή επιτυχία μουσικά και σχετικά γρήγορα αποτελεί μια από τις ανερχόμενες Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Σαν σε ένα βλεφάρισμα των ματιών, τα χρόνια περνάνε, στην καριέρα της έζησε όλα τα πάνω και τα κάτω, άλλαξε τον τρόπο που υπάρχει μέσα στη μουσική και είχε την τύχη και ικανότητα να κρατήσει το κοινό της.

Τώρα, καθώς ετοιμάζεται για τις χειμερινές της εμφανίσεις στο Κρεμλίνο στον Πειραιά μαζί με μια γυναίκα τραγουδίστρια που θα ανακοινωθεί σύντομα, η Χρύσπα νιώθει και πάλι καλά. Η καραντίνα την υποχρέωσε σε αδράνεια ως προς τις live εμφανίσεις, όμως τώρα αυτό ανήκει στο παρελθόν. Κι ό,τι ανήκει στο παρελθόν, δε μπορεί πια να την επηρεάσει.

Λέει πολλά ενδιαφέροντα σε αυτή τη συνέντευξη η Χρύσπα και δεν έχω σκοπό να μπω σε spoilers. Μόνο σε ένα. Αφορά σε αυτή τη φρενήρη εποχή που το Caramela όπου βρέθηκε για δύο σεζόν, γέμιζε ασφυκτικά, ακόμα και τις καθημερινές.

Η Χρύσπα μου εξηγεί ότι όταν ξεκίνησαν, ο κόσμος είχε συνηθίσει σε εκείνο το σημείο της Συγγρού να υπάρχουν μαγαζιά άλλης… διασκέδασης. Και το κοινό στο ξεκίνημα ήταν ό,τι είχε ξεμείνει απ΄αυτή τη λογική. Υπήρξαν και οι διάφορες περίεργες προτάσεις σε άλλες κοπέλες. Γρήγορα όμως το Caramela έγινε η πιο hot πίστα της Αθήνας, όπου «κάναμε 6 μεροκάματα και δεν προλαβαίναμε να ξεκουραστούμε. Καλύτερα να δουλεύαμε 7 στα 7».

Κάνω στη μπάντα για να σταθείς απέναντι της υποθετικά, όπως θα στεκόσουν στο μαγαζί που τραγουδάει. Εσύ σε κάποιο τραπέζι κι αυτή στη σκηνή με τα φώτα πάνω της. Απλώς αντί να τραγουδάει, μιλάει.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved