Η Μαριλένα Animado είναι Madame και Monsieur της ζωής της

Το κορίτσι που παίζει παντού με το τραγούδι Madame, μιλάει στο Menshouse γι΄αυτό το μπαμ που της αλλάζει το στάτους
Μαριλένα Animado
31 Μαΐου 2022 | 00:48

Τη Μαριλένα Animado την είχα πρωτοδεί το 2016 όταν δούλευα στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τότε συμμετείχε ως τραγουδίστρια μαζί με τις 48 Ώρες στην εκπομπή. Δεν είχαμε ανταλλάξει πολλές κουβέντες. Μου είχε συστηθεί ως Animado σκέτο.

Θυμάμαι όμως έντονα μια συνάντηση μας. Πρέπει να είχε βγει μόλις από το καμαρίνι, να είχε βάλει τα ρούχα για το γύρισμα, κοιταχτήκαμε, είπαμε «γεια τι κάνεις;» και συνεχίσαμε. Τότε μου είχε δώσει την αίσθηση ότι είνα ένα κορίτσι αρκετά ντροπαλό, ενδεχομένως με μια δειλία.

Μιλώντας στο σήμερα, μου επιβεβαίωσε ότι ήταν σωστή αυτή η αίσθηση και πως ακόμα είναι ένα ντροπαλό κορίτσι. Ακόμα και σήμερα που είναι στα trends στο Youtube για το τραγούδι Madame με τους Kings και τον Tranno, μετά από περισσότερα από 15 εκατομμύρια views, μετά από μια συνεργασία με το τόσο εμπορικό όνομα του Trannou, η Μαριλένα Animado απέχει πολύ από αυτό το «μαντάμ» που περιγράφει το τραγούδι.

Και υπάρχουν κάποια στοιχεία για τη ζωή της Animado που ίσως σας ξαφνιάσουν και τα οποία θα τα μοιραστώ πριν προχωρήσουμε σε αυτή καθαυτή τη συνέντευξη.

Παίζει φλάουτο και πιάνο. Με την παρέα της μαζεύονται και ζωγραφίζουν. Άλλες φορές κάτι δικό τους, άλλες προσπαθούν να ζωγραφίσουν κάποιον πίνακα. Είναι από τη Νάξο, σπούδασε στην Κρήτη και ζει στα νότια. Έχει έναν αδερφό που τη βοήθησε να προσαρμοστεί στην Αθήνα.

Εδώ και ένα χρόνο έχει γίνει vegan και είναι από τα πιο ενσυναίσθητα πλάσματα που μπορεί να γνωρίσεις. Το πρωί θα φάει πάντα ένα κουλούρι με σιρόπι αγαύης και φυστικοβούτυρο ή αβοκάντο και ντομάτα και τρελαίνεται για ρεβύθια και φακές. Είναι gym freak και προσέχει πολύ τη διατροφή της. Δύσκολα θα την πείσεις να σαβουριάσει.

Αυτά. Α, και με το Madame αρχίζει για εκείνη μια εποχή που τη βρίσκει μέλος στους Kings και με πολλά τραγούδια να έρχονται στη συνέχεια μέσω της Panik Records. Το καλοκαίρι θα τους βρει σε περιοδεία, οπότε σίγουρα θα την πετύχετε κάπου και θα επιβεβαιώσετε του λόγου το αληθές: ότι είναι ένα κορίτσι με το πιο σεμνό και εγκάρδιο χαμόγελο.

Και ότι μιλάει με μεγάλη ηρεμία, χωρίς ποτέ να προσπαθεί να επιβληθεί ή να καθοδηγήσει τη σκέψη του άλλου.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved