Μικρή Μαντλίν: 15 χρόνια μετά η αστυνομία πιστεύει ότι έλυσε το μυστήριο της εξαφάνισής της
Βρείτε μας στο
Πρόσωπα

«Εγώ είμαι»: Οι 2 αποδείξεις της 22χρονης που ισχυρίζεται ότι είναι η μικρή Μαντλίν

Μια 22χρονη γυναίκα από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν, το κορίτσι που αγνοείται από τις 3 Μαΐου 2007.

H Μαντλίν Μακάν, εξαφανίστηκε το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, ένα θέρετρο στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Μία 22χρονη από την Πολωνία ισχυρίζεται πως είναι το κορίτσι που αναζητούν όλοι εδώ και χρόνια. Όλα ξεκίνησαν μόλις η 22χρονη άκουσε «κάτι» από τη γιαγιά της και έκτοτε είναι πεπεισμένη ότι είναι η Μαντλίν.

Η ίδια μάλιστα έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram με την ονομασία «@iammadeleinemcann», στον οποίο έχει αναρτήσει βίντεο που περιγράφουν λεπτομερώς τους ισχυρισμούς της.

Τι ακριβώς υποστηρίζει και ποιες δύο κυρίως αποδείξεις προτάσσει για να πείσει περί της αλήθειας των ισχυρισμών της;

Κατά βάση, ότι έχει ένα στίγμα στο μάτι της και μια φακίδα στο πόδι της στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν. Καθώς επίσης και ότι μοιάζει με τους γονείς της, τον Γκάρι και την Κέιτ.

Σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση, η Κέιτ και ο Τζέρι Μακάν επικοινώνησαν μαζί της και αποδέχθηκαν ένα test DNA για την εξακρίβωση των ισχυρισμών της.

Η 22χρονη πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος μιας και η Μαντλίν γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα θα ήταν 19 ετών.

Οι Γερμανοί ερευνητές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση της εξαφάνισής της κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Πορτογαλία το 2007 εκτιμούν ότι σκοτώθηκε από τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Κρίστιαν Μπρίκνερ.

«Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη

Έχουν γίνει εκτεταμένες έρευνες από την ημέρα της εξαφάνισής της, αλλά πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ.