Η Χρύσα Παπά πρώτα σε συγκλονίζει με το υποκριτικό της ταλέντο και μετά με την καρδιά της

Πρώτα θα πας να δεις την παράστασή της και μετά έλα να διαβάσεις αυτή τη συνέντευξη
Η Χρύσα Παπά πρώτα σε συγκλονίζει με το υποκριτικό της ταλέντο και μετά με την καρδιά της
8 Μαρτίου 2024 | 09:25

Η Χρύσα Παπά είναι μια ηθοποιός που πολλοί θα την θυμούνται ως Μελίτα στα Μυστικά Της Εδέμ πίσω στο 2008. Τα τελευταία χρόνια όμως, όσοι την έχουν δει στην παράσταση «Σέρρα, η Ψυχή του Πόντου», θα μένουν συγκλονισμένοι από την ερμηνεία της.

Τουλάχιστον, αυτό συνέβη με μένα και αρκετούς άλλους που ήταν μαζί μου στη σκηνή του Μικρού Άνεσις για να τη δουν να ερμηνεύει 12 ρόλους σε έναν μονόλογο που σου δείχνει το θέατρο και την ικανότητα του ηθοποιού σε όλο του το μεγαλείο.

Με τη Χρύσα Παπά βρεθήκαμε στο Εδώ Μπαρ (Edo Bar) στην στοά της Καρύτση και συνομιλήσαμε για πάνω από μία ώρα κάνοντας ένα ταξίδι από το τώρα στο πριν, από την παράσταση στην διαδρομή της ως ηθοποιός κι από κει στο πώς βιώνει την ύπαρξή της, πώς αντικρύζει τα βιώματά της, τι είναι αυτό που γεμίζει την ψυχούλα της.

Και στο τέλος αυτής της κουβέντας μπορώ να πω ότι η Χρύσα Παπά σε «σκλαβώνει» με την ειλικρίνεια των λόγων και των εκφράσεων της, με την απλότητα της, με την ελευθερία εγγύτητας που σου επιτρέπει, με την αγάπη της για τις αγκαλιές και την εγκαρδιότητα. Αυτά αρκούν για να καταλάβει κανείς ποια είναι η Χρύσα Παπά, είναι η ουσία.

Οι περίπου 5.100 λέξεις που ακολουθούν, είναι η ερμηνεία της ουσίας της.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved