«Δεν την παντρεύτηκα, γιατί έμαθα ότι…»: Η ιστορική ατάκα του Θανάση Ευθυμιάδη που άφησε κάγκελο τους τηλεθεατές!
Βρείτε μας στο

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Μπορεί το κοινό να τον γνώρισε και να τον αγάπησε ως ηθοποιό, αλλά δεν είναι η μόνη ιδιότητα με την οποία έχει απασχολήσει τα media. Γράφει βιβλία, τοποθετείται επί κοινωνικών (και όχι μόνο) θεμάτων, εκφράζει απόψεις που αν μη τι άλλο τραβούν την προσοχή και συζητιούνται.

Χαρακτηριστική είναι η σύνδεσή του με τη φύση και ο τρόπος που την έχει αναδείξει, χορεύοντας γυμνός στο χιόνι ή τη βροχή. Ενδεικτικό είναι το video, όπου θέλοντας να δείξει την ανάγκη να ξεπερνάει ο άνθρωπος τους φόβους του περπάτησε πάνω σε σπασμένα γυαλιά.

Και περιγραφική των αιρετικών ενίοτε απόψεων του είναι η πίστη πως ενδεχομένως υπάρχουν εξωγήινοι: «Η γη είναι ένας μέτριος πλανήτης ανάμεσα σε δισεκατομμύρια άλλους. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουμε μόνο εμείς. Σίγουρα όμως μπορώ να πω ότι είμαστε οι μόνοι που αφήνουμε σκουπίδια στον πλανήτη. Κανένα άλλο ζωντανό δεν το κάνει».

«Δεν την παντρεύτηκα, γιατί έμαθα ότι…»: Η ιστορική ατάκα του Θανάση Ευθυμιάδη που άφησε κάγκελο τους τηλεθεατές!

Την διαφορετική του κοσμοθεωρία όμως την έχει εκφράσει κατά καιρούς και με τοποθετήσεις στην τηλεόραση. Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη είχε πει κάποτε: «Εάν στο τέλος της ημέρας δεν νιώθεις χαρούμενος από αυτά που έκανες, τότε πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις μέσα σου.

Άκουσα μια εσωτερική φωνή μέσα μου να με ρωτά. “Είσαι χαρούμενος; Παρόλο που έχεις τη δόξα, τα αμάξια, τα λεφτά, είσαι χαρούμενος πριν κοιμηθείς;»

Αν πεις ότι το 'ξερες, λες ψέματα: Το 90% δεν έχει ιδέα γιατί φοράνε ακουστικά στη σκηνή οι τραγουδιστές. Εσύ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Αν πεις ότι το ‘ξερες, λες ψέματα: Το 90% δεν έχει ιδέα γιατί φοράνε ακουστικά στη σκηνή οι τραγουδιστές. Εσύ;

Πρόσφατα, δε, είχε κάνει την εξής εξομολόγηση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά: «Πραγματικά εγώ έτρεχα για τις γυναίκες. Ήμουν κυνηγός, μου αρέσανε. Κατάλαβα ότι μπορεί το σεξ να γίνει εθισμός. Μετά από έναν μεγάλο χωρισμό που είχα στην πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα, με παράτησε η κοπέλα μου και χρησιμοποίησα μετά το σεξ ως αντικαταθλιπτικό.

Προσπαθούσα να γιατρέψω τη σπασμένη μου καρδιά και νόμιζα ότι θα την γιατρέψω μέσα από το σεξ. Δεν ήρθε όμως η γιατρειά. Εκεί είπα ότι το σεξ δεν είναι γιατρειά… Δεν είναι αυτή η λύση. Είσαι με μια γυναίκα, κάνεις σεξ, τελειώνει το σεξ, μετά μοναξιά».

Τότε όμως που πραγματικά είχε αφήσει κάγκελο οικοδεσπότες και τηλεθεατές, ήταν στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη. Αναφερόμενος στις σχέσεις των ανθρώπων και την ανάγκη του να νιώθουν ο ένας την υποστήριξη του άλλου επικαλέστηκε ξανά ένα προσωπικό του παράδειγμα. Και θέλοντας να δείξει πόσο σπάνιο είναι κάτι τέτοιο, ανέφερε: «Μια γυναίκα είναι “αντράκι” όταν ο άνδρας είναι πιεσμένος ή στενοχωρημένος κι εκείνη κάθεται να τον βοηθήσει να βρει λύση ή έστω να τον ακούσει.

Αυτό ξέρεις πόσες γυναίκες μου το έχουν κάνει στη ζωή μου; Μια»! Όταν του έγινε λοιπόν η ερώτηση «γιατί δεν την παντρεύτηκες», ήρθε η αποκάλυψη που τους έριξε όλους τάβλα: «Γιατί μετά έμαθα ότι ήταν… βίζιτα»!