Την αποθέωσε ο Βλάσης Μπονάτσος: Η ηθοποιός που παρουσίασε το πρώτο «Ok» ήταν μια απ’ τις ομορφότερες Ελληνίδες των 90’s
Βρείτε μας στο

Στην κατηγορία «πού χάθηκες εσύ;» ανήκει δίχως αμφιβολία η Μάντυ Λάμπου. Μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες του πρόσφατος παρελθόντος, την οποία κάποτε αποθέωσε ακόμη και ο Βλάσης Μπονάτσος!

Αφορμή για να επιστρέψει στο μυαλό μας υπήρξε μια σχετική ανάρτηση από τη σελίδα στο facebook του cult battles. Από εκείνη την μαγική εποχή που η λαμπερή Μάντυ παρουσίαζε το «Ok» στο MAD και μάλιστα είχε επιλεγεί να είναι και η πρώτη παρουσιάστρια η οποία πέρασε από αυτή τη θέση.

Έχοντας απέναντί της μία περσόνα με το εκτόπισμα του Βλάση Μπονάτσου, η αλήθεια είναι ότι είναι διακριτή μια αρχική αμηχανία. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επρόκειτο και για πρεμιέρα, ε; Ωστόσο πολύ γρήγορα βρήκε τα πατήματά της και για κάτι παραπάνω από μία δεκαετία έδειξε το πολύπλευρο ταλέντο της.

Γεννημένη καλλιτέχνης

Η γεννημένη την 30η Ιουνίου καλλιτέχνης διακρίθηκε αρχικά ως μοντέλο, πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση. Άλλωστε με τόση φυσική ομορφιά, πλατύ χαμόγελο και φρεσκάδα, δεν θα μπορούσε να μην κεντρίσει το ενδιαφέρον και αυτού του χώρου.

Πάντως οι σπουδές της είχαν να κάνουν με την υποκριτική και το τραγούδι, μαρτυρώντας και τις φιλοδοξίες της. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου, ενώ παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και στο «Το Θέατρο Των Αλλαγών» από το 1997 μέχρι το 2000. Περίπου την ίδια περίοδο σπούδασε και φωνητική στο πλευρό του Νίκου Παναγιωτόπουλου και παράλληλα δοκίμασε έμπρακτα τις δυνάμεις της στο χώρο ως μέλος του συγκροτήματος EXIS!

Την κέρδισε η υποκριτική

Πάντως σχετικά γρήγορα άφησε πίσω της την μουσική (τουλάχιστον ως βασική ασχολία) και ασχολήθηκε με την υποκριτική. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ήρθαν και οι πρώτες δουλειές της. Στο θέατρο με την παράσταση «Δίχως να ξέρεις πώς», του Λουίτζι Πιραντέλο, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου αλλά και στο «Άντρες με τα όλα τους».

Αυτή η ελληνική εκδοχή του «Full Monty», μάλιστα, του Σταμάτη Φασουλή, γνώρισε σημαντική επιτυχία και παίχτηκε και αρκετές σεζόν. Στο μεταξύ άρχισαν να έρχονται και οι προτάσεις για την μικρή οθόνη.

10άρι με τεχνική και φαρμακερό αριστερό: Ο Έλληνας που εντυπωσίασε Σίτι, Μίλαν και Άγιαξ ίσως είναι το επόμενο asset της Εθνικής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 10άρι με τεχνική και φαρμακερό αριστερό: Ο Έλληνας που εντυπωσίασε Σίτι, Μίλαν και Άγιαξ ίσως είναι το επόμενο asset της

Την αποθέωσε ο Βλάσης Μπονάτσος: Η ηθοποιός που παρουσίασε το πρώτο «Ok» ήταν μια απ’ τις ομορφότερες Ελληνίδες των 90’s

Καριέρα στην τηλεόραση

Ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος της ήταν το 2000, στη σειρά του ΑΝΤ1, «Πρωτοσέλιδος μπελάς» και ακολούθησε το «Φιλί ζωής». Στη συνέχεια συμμετείχε σε διάφορες δουλειές των ιδιωτικών καναλιών, περνώντας από σίριαλ όπως «Επτά θανάσιμες πεθερές» και «Το κόκκινο δωμάτιο» του MEGA και «Εντιμότατοι κερατάδες» του ALPHA.

Όμως η καθιέρωση για την Μάντυ Λάμπου ήρθε με τη σειρά «Βέρα στο δεξί» η οποία προβλήθηκε από το «Μεγάλο Κανάλι» από το 2004 μέχρι το 2007. Εκεί ως «Αλίκη Καρρά» παίρνει μέρος σε αρκετά επεισόδια του 1ου και του 3ου κύκλου, με το κοινό να την ερωτεύεται.

Η όμορφη ηθοποιός συνεχίζει ακάθεκτη με παρουσίες σε σημαντικές παραγωγές, όπως «Αληθινοί έρωτες» του ALPHA και «Ιατρικό απόρρητο» του ΑΝΤ1, πριν έρθει η εκτόξευση!

Στα «Μυστικά της Εδέμ» την καθημερινή τηλεοπτική σειρά του MEGA, επιλέγεται ξανά από το δίδυμο Έλενα Ακρίτα-Γιώργου Κυρίτση, με το οποίο είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Υποδύεται την Εριέττα Χατζηβασιλείου – Αραβαντινού, σε έναν από τους βασικούς ρόλους κι έτσι γίνεται ευρέως γνωστή και αγαπημένη του κοινού! Το μέλλον της στην υποκριτική τότε φάνταζε πολύ ελπιδοφόρο, αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνη!

Την αποθέωσε ο Βλάσης Μπονάτσος: Η ηθοποιός που παρουσίασε το πρώτο «Ok» ήταν μια απ’ τις ομορφότερες Ελληνίδες των 90’s

Μετά ήρθε ο έρωτας!

Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια σε συνέντευξή της, αφορμή για να τα αφήσει όλα πίσω της ήταν ο έρωτας… Σε ένα ταξίδι της στην Ιταλία μαζί με τη φίλη της, Κλέλια Ρένεση, γνωρίζει τον άντρα της ζωής της! Κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με φίλους έγινε η πρώτη γνωριμία με τον Αντρέα Σεράνι και μετά ακολούθησαν τα επόμενα βήματα.

Αφού για ένα διάστημα το ζευγάρι ζούσε χωριστά κι έκανε το Ελλάδα-Ιταλία, Κολιάτσου-Παγκράτι που λέμε, είχε φτάσει η ώρα για αποφάσεις.

Αρχικά εκείνος ήταν που ήρθε στην Ελλάδα και μαζί με την Μάντυ άνοιξαν ένα εστιατόριο στην περιοχή της Καισαριανής. Οι παρουσίες της στο μεταξύ στην τηλεόραση και το θέατρο είχαν αραιώσει αρκετά. Μέχρι την ώρα η αγαπημένη μας Μάντυ να αποφασίσει την οριστική στροφή 180 μοιρών.

Με τον σύζυγό της, πια, εγκατέλειψαν την Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Ιταλία! Εκεί δοκίμασε για λίγο την τύχη της στην υποκριτική κάνοντας κάποιες εμφανίσεις. Αλλά όταν στη ζωή του ζευγαριού ήρθε και η κόρη τους, αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην οικογένειά της!