Αν την πρόλαβες σε πρώτη μετάδοση, πρόσεχε τα τριγλυκερίδιά σου: Η διαφήμιση των Goody’s που μόνο οι μεσήλικες θυμούνται (Vid)
Βρείτε μας στο

Θα το έχετε καταλάβει, πια. «Γνωριζόμαστε» τόσα χρόνια, άλλωστε, μιας και είμαστε στον 6ο χρόνο αυτού του διαδικτυακού ταξιδιού στο ελληνικό ίντερνετ, οπότε μεγαλώνετε εσείς (πρωτίστως), μεγαλώνουμε κι εμείς.

Επομένως, ναι: το έχετε καταλάβει. Μπορεί να μην είμαστε σε ηλικία συνταξιοδότησης, όμως δύσκολα θα μας δει κανείς στον δρόμο και θα μας ρωτήσει αν η μαμάκα μας ξέρει ότι είμαστε έξω τέτοια ώρα, μωρά παιδιά.

Τα χρονάκια μας τα έχουμε και δεν είναι τυχαίο πως τα τεστ μεσήλικα στο Menshouse δίνουν και παίρνουν σε σταθερή βάση, μ’ εσάς να μοιράζεστε τις δικές σας εμπειρίες απ’ όταν ήσασταν μικροί (ας παραλείψουμε το σημείο που αναφέρουμε, και οι μεν και οι δε, πριν από πόσα χρόνια ήμασταν πράγματι μικροί…)

Επομένως, μόλις ήρθε στην σελίδα μας στο facebook ένα μήνυμα με την πρώτη διαφήμιση των Goody’s στα μέρη μας, δεν ήταν και λίγα τα καμπανάκια που χτύπησαν, καθώς μερικοί συντάκτες μας πράγματι την πρόλαβαν σε πρώτη μετάδοση και αυτό δείχνει πολλά για την ηλικία τους, σε βαθμό που να μη χρειάζεται να δούμε την ταυτότητά τους.

Αν την πρόλαβες σε πρώτη μετάδοση, πρόσεχε τα τριγλυκερίδιά σου: Η διαφήμιση των Goody’s που μόνο οι μεσήλικες θυμούνται (Vid)

Αν απορείτε, αφήστε μας να εξηγήσουμε το γιατί: κατ’ αρχάς, η διαφήμιση είναι του 1982- ναι, του χίλια εννιακόσια ογδόντα δύο! Αν μας έβαζε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο για να πούμε πότε πιστεύουμε ότι «γεννήθηκαν» τα Goody’s, θα λέγαμε κάπου εκεί πέρα στα μέσα ίσως των 90s. Αλλά 1982; Ποτέ των ποτέων, αείποτε.

Κατά δεύτερον είναι τόσο υπέροχα καλτ- τα χρώματα, η μουσική, οι στίχοι, όλα- που στάζει εϊτίλα απ’ όπου και να την πιάσεις, με αποτέλεσμα να ξυπνάνε αναμνήσεις της καλύτερης δεκαετίας στην ιστορία του Χρόνου.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Και κατά τρίτον, και ίσως κυριότερον, γιατί… «Είναι Gooooodyyyy’s, είναι Goooodyyyy’s, είναι Gooooodyyyy’s!».

Πριν μας περάσετε για εντελώς ηλίθιους, δείτε την παρθενική διαφήμιση της αλυσίδας καταστημάτων στην μικρή οθόνη και θα καταλάβετε προς τι ο νεανικός (λέμε τώρα) ενθουσιασμός…

Μέχρι να τη δείτε, μας επιτρέπετε να παραγγείλουμε γιατί μας άνοιξε την όρεξη, έτσι δεν είναι;